Какво означава да обичаш според различните зодии


Какво означава да обичаш според различните зодии
Снимка: iStock/Guliver

Обичам те! Две думички, на които придаваме толкова голямо значение. И докато всеки мечтае за любов, с времето разбираме, че тя не е едно и също нещо за всеки човек. Често ни се случва да пречупваме любовта през своята собствена призма, а когато човекът срещу нас не успее да отговори на очакванията ни, страдаме.

Ако обаче разберем, че всеки човек е различен и обича по различен начин, ще можем да се разбираме по-лесно и да приемаме любовта във всичките й измерения. Оказва се, че зодията също влияе на това как възприемаме любовта.

Овен

Да обичаш някого е обвързване за цял живот. Вие никога не искате любовта да бъде самодоволна, вместо това трябва да бъде вълнуваща, динамична и изпълнена с незабравими мигове.

Телец

Да обичате някого означава да го защитавате и да го карате да се чувства сигурен. Да предпазвате сърцето му от нараняване и да сте неговата опора.

Близнаци

Да обичате означава да срещнете перфектната си половинка. Любовта ви е човек, който може да ви предизвика и да ви вдъхнови. Любовта е нещо, което е стимулиращо, вълнуващо и овластяващо. 

Рак

Да обичате означава да бъдете мили и добри. Вашата любов е дълбока и изобилна, тъй като сте готови да направите всичко за онзи, когото обичате.

Лъв

Да обичате означава да бъдете невероятно страстни и щедри към партньора си. Любовта ви е мотивирана от вълнението на приключенията и обичта към любимия ви човек.

Дева

Да обичате някого означава да се посветите на него и да го подкрепяте. Любовта ви не се основава на прищявки, а отнема известно време, за да се развие и узрее.

Везни

Да обичате за вас означава да поддържате баланс и хармония с онзи, когото обичате. Вашата любов е творческа и изразителна, но никога не е прибързана или натрапчива.

Скорпион

Да обичате означава да бъдете честни, лоялни и страстни. Вие сте привлечени от любов, която ви кара да се чувствате ценни и няма да ви разочарова.

Стрелец

Да обичате някого означава да сте независими, но все пак свързани с него. Вашата идея за любовта се основава на възможността да живеете със своето приключение, но и любопитно да изследвате света с някого до себе си.

Козирог

Да обичате някого означава да демонстрирате постоянно любовта, която чувствате. Вашата любов е щедра и истинска. Любов, която се показва чрез преки действия и думи.

Водолей

Да обичате някого за вас означава да го стимулирате умствено и емоционално. Вие сте привлечени от интелекта и обичате човек, който ви вдъхновява да се изразявате открито.

Риби

Вашата любов е дълбока и щедра. Точно това очаквате и от партньора си. Да обичате някого за вас означава да му дадете цялата си любов, емоция и грижа, като в замяна на това очаквате същото от него.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Животът е дръзко приключение или нищо.

Хелън Келър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама