Какво щастие в любовта чака всяка зодия през ЮНИ


Какво щастие в любовта чака всяка зодия през ЮНИ
Снимка: iStock/Guliver

Юни месец ще ни донесе много радости в любовта. Ето какво положително може да очакваме за всяка една от 12-те зодии.

Овен - изключително силен месец в любовта. Ще преживеете много емоционални вечери, ще имате дилеми, с които ще се справите чудесно, но най-хубавото идва накра. Уникален любовен завършек на юни.

Телец - любовно признание, от което ще ви се подкосят краката. Ще ви дойде малко изневиделица, защото човекът, от когото ще го получите е последният човек, за когото бихте се сетили. И все пак ще се зарадвате и ще осъзнаете, че може би и вие имате симпатии.

Близнаци - най-щастливият юни в любовен план. Ще научите някои истини, които наистина ще ви направят много щастливи. Ще бъдете обичани така, както не сте били обичани досега.

Рак - двама души ще се борят за вашето внимание, а битката ще е ожесточена. Изглежда сте направили добро впечатление и сте неустоими. Трябва да признаете пред себе си, че имате влечение към може би неподходящия човек. Все пак изживейте тръпката си.

Лъв - най-страстната нощ през живота ви предстои. Тя ще се случи точно в края на юни, когато ще се запознаете с човек, който ще промени живота ви. След страстната нощ може би ще последва и страстна връзка.

За всички ЗОДИИ - ТУК :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не е важно какво получаваме. Важно е какви хора ставаме, какъв е нашият принос...това дава смисъл на живота ни.

Тони Робинс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама