Какво трябва да направи всяка зодия, когато има лош ден


Какво трябва да направи всяка зодия, когато има лош ден
Снимка: iStock/Guliver

Овен: Физическа активност

Овенът може да направи джогинг, да посети фитнес залата, да спортува или да направи нещо много просто, например да играе динамична видео игра. Тоест всичко, което ще му позволи да се освободи от чувството на разочарование. Ако успее да облекчи този стрес, настроението му ще се промени към по-добро много бързо.

Телец: Поглезете се

Телецът знае, че да се погрижи за себе си е най-добрата тактика, която ще му помогне в труден ден. Например той може да посети спа център, да направи маникюр или просто да се наслади на вана и чаша вино.

Близнаци: Говорете с приятели

Близнаците, както знаете, фино усещат връзката с другите. Въпреки независимия си характер и способността да живеят в собствения си свят, почти всички Близнаци имат приятели с определени интереси, с които могат да говорят по всяко време. Следователно, в лош ден, те винаги могат да се свържат с няколко свои приятели и да се отпуснат.

Рак: Компанията на любим човек

Раците са естествено родени пазители, но не е лесно да говорят за проблемите си. Но ако имат любим човек, на когото напълно се доверяват, тогава Раците определено ще споделят чувствата си.

ТОВА СА ЗОДИИТЕ С НАЙ-СЛОЖЕН ХАРАКТЕР

Лъв: Напомняне за силните му страни

Лъвът изглежда доста уверен човек, но и той, както всички нас, реагира на неприятности. Затова не е изненадващо, че в трудни дни самочувствието му спада. Разбира се, в дълбочина той не престава да помни силните си страни, но в същото време наистина иска да чуе за тях от други хора. Това се превръща в потвърждение за Лъва, че всеки вижда неговото величие и настроението му веднага се подобрява.

Дева: Съсредоточете се върху подобряването на останалата част от деня

Всеки човек има уязвимости, но в трудни моменти Девата предприема различен подход. Вместо да лежат на дивана, те предпочитат да поемат отговорност за останалата част от деня. Те ще държат текущата ситуация под пълен контрол и така няма да позволят на емоциите да ги превземат.

Везни: Рамо на любим човек

Стереотипът, че Везните не издържат на самотата, е достатъчно често срещан. Това не винаги е така, но в лоши дни това клише има смисъл. Наистина в трудни моменти Везните се нуждаят от рамо, на което могат да се облегнат - човек, който ще ги убеди, че всичко ще е наред.

ЗОДИИТЕ, КОИТО ИМАТ ТРУДЕН ЖИЗНЕН ПЪТ

Скорпион: Самота

Скорпионът понякога е привлечен от идеята да се скрие зад четири стени, когато нещо се обърка. Но когато се чувства напълно отчаян, може да тръгне на самотно пътуване до онези места, в които никой не знае името му или кой е той. Може би по време на това пътуване той ще общува с хората, за да забрави за трудностите.

Стрелец: Пътешествие

Подобно на Скорпионите, когато Стрелец има лош ден, той има желание да пътува. Разликата е, че той ще вземе със себе си компания.

Козирог: Напомняне за постижения

Козирозите са самокритични, затова лошите дни се случват доста често в живота им. Когато нещата станат твърде лоши, те ще бъдат спасени чрез напомняне за всички добри неща, които са направили в живота си.

Водолей: Обсъждане на най-новата философска теория

Водолеите често са напълно безразлични към признаването на техните заслуги. Но всеки път, когато признаят, че неприятностите им са се случили, най-доброто, което могат да направят, е да говорят за глобалните проблеми на света. Въпреки че този метод може да изглежда странен за някои, Водолеят го използва като напомняне, че светът е нещо повече от място, пълно с проблеми.

Риби: Загриженост от другите

Рибите живеят в свят на чувства и фантазии и тънко усещат емоциите на хората около тях. Когато имат лош ден, те не се страхуват да останат сами с мислите и чувствата си. Но ако някой се интересува от това как се справят, това ще бъде най-доброто събитие, случило се в тази ситуация.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама