Какво трябва да знаете за представители на зодия ОВЕН


Какво трябва да знаете за представители на зодия ОВЕН
Снимка: iStock/Guliver

ЛЮБОВ И ОТНОШЕНИЯ

Овенът е огнен знак с необходимостта да проявява инициатива, когато става дума за романтика. Когато се влюбят, те ще изразят чувствата си към човека, в когото са влюбени, без дори да го обмислят. Съвместимостта на един Овен с други знаци на зодиака е много сложна. Влюбеният Овен може да задуши любимия човек с обич, понякога дори и излишък от нея, забравяйки информацията, която получава в замяна. Те са много страстни, енергични и любовни авантюристи. Овенът е страстен любовник, понякога дори зависим от удоволствията на плътта.

Противоположния им знак е Везни, знакът за свързаност, такт и дипломация, това е най-отдалечената точка от естествената им личност. Това може да представлява проблем в романтичното им преживяване, тъй като изглежда не притежават достатъчно търпение и се съсредоточават върху партньора си, колкото и върху страстния подход, който винаги прилагат. Те трябва да обхващат всички характерни особености на Венера, с цялата й любов, нежност, радост, спокойно удовлетворение и прелюдия. Все пак партньорът им трябва да има предвид, че се нуждаят от адреналин и вълнение всеки ден и връзката им може да бъде силна и дълготрайна само ако първоначалните им нужди са задоволени.

Един Овен може да бъде обърнат към себе си в по-голямата си част, при силно спазване на собствените си граници, но те са много съвместими с определени знаци на зодиака.

ЗОДИИТЕ, КОИТО ПРИВЛИЧАТ ПАРИТЕ, КАТО МАГНИТ

КАРИЕРА И ПАРИ

Това е област от живота, в която Овенът блести най-ярко. Работната им среда е идеалното място за амбицията и креативността им да се покажат наяве, като се борят да бъдат максимално добри във всичко. Естествено роден лидер, Овенът предпочита да издава заповеди, а не да ги получава. Бързият им ум и огромната им енергия да се движат им помагат да бъдат винаги една крачка пред всички останали. Всичко, което трябва да направят, за да успеят, е да следват избрания от тях път и да не се отказват от професионалните си планове, ръководени от емоциите си. Когато се изправи пред предизвикателство, Овенът бързо ще оцени ситуацията и ще стигне до решение. Конкуренцията не ги притеснява и вместо това ги насърчава да блестят още по-ярко. Те могат да имат страхотна кариера в спортна и предизвикателна среда и да се наслаждават на избрания от тях път като мениджъри, полицаи, войници и т.н.

Въпреки че представителите на Овен могат да бъдат мъдри и да спестят малко пари за черни дни, това не се случва често, защото радостта да ги харчат и да рискуват е още по-голяма. Те живеят в настоящето и не са фокусирани върху бъдещето и това може да ги направи ирационални и прибързани, що се отнася до финансови решения. И все пак изглежда, че винаги намират начин да печелят пари и да компенсират изразходваното в естествен поток от енергия, който трябва да се върне, когато се инвестира разумно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама
Реклама

Почти всички хора обичат да говорят за себе си и им пречи само обстоятелството, че другите не искат да ги слушат.

Съмърсет Моъм

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама