Какъв съпруг ще бъде според зодията


Какъв съпруг ще бъде според зодията
Снимка: iStock/Guliver

Всяка от нас иска да срещне правилния мъж, за когото да се омъжи и да има щастливо и стабилно семейство. Всъщност може да научите какъв ще бъде партньорът ви в брака от неговия зодиакален знак.

Овен

Овенът ще бъде интересен съпруг. Овните са известни с това, че са упорити на моменти, но това също така важи и за тяхната отдаденост - ако обичат, ще обичат вечно. Никога няма да им омръзнете, нито пък ще спрат да ви се възхищават и винаги ще искат да имат нови преживявания с вас. Те са практични, което ги прави прекрасни партньори.

Телец

Телецът е съпруг, когото избирате заради статуса. Те обичат материалното и ще направят всичко, за да ви осигурят живот в добър дом и да ви водят на хубави почивки. Телецът е силно сексуален и със сигурност ще имате прекрасна физическа връзка. Разбира се, те често са много мили и добри хора.

Близнаци

Близнаците като цяло не остават безразлични към нищо в живота, а това се отнася и за техните партньори. Може да попаднете в беда, ако вашият близнак започне да се пита за нещата или по-лошо - да му става скучно. Трябва да свикнете с приказливостта на близнаците и как могат да флиртуват с хора, които дори не познават. Това е просто тяхната природа. Животът с представител на тази зодия ще бъде пътуване, но нещата никога няма да бъдат скучни.

Рак

Ракът ще бъде любящ и стабилен съпруг. Той ще бъде фокусиран върху това да ви кара да се чувствате комфортно, да бъдете щастлива и да усещате неговата любов. Раците са известни със своята емоционалност, а също така с уменията им да създават здрав и стабилен дом. Аргументите между вас ще отшумяват бързо и те наистина ще бъдат вашият най-добър приятел и любовник.

Лъв 

Лъвът ще бъде съпруг-закрилник. Представителите на тази зодия са известни със самочувствието и егото си, което ще се принесат и върху вас. Те ще ви подкрепят безусловно и ще ви защитават яростно. Ако ви обичат, ще го правят с цялото си сърце. Те ще направят всичко възможно по силите си, за да ви накарат да се чувствате сигурни и обичани.

Дева

Девата ще бъде грижовен съпруг. Те не обичат нищо повече от това да знаят, че хората, за които ги е грижа, са добре (те са известни с това, че са лечители, активисти и медицински лица). Те ще искат да бъдат сигурни, че сте щастливи и се чувствате комфортно всеки ден в живота ви. Те са яростни любовници и когато инвестират в нещо, те наистина дават всичко от себе си. Макар че тяхното съзнание често е заето от тяхната следваща голяма мечта, когато влезете веднъж в тяхното сърце, може да останете там завинаги.

Везни

Везната ще бъде много романтичен съпруг. Представителите на тази зодия са ръководени от Венера, планетата на любовта, така че това е много добре по отношение на избора на партньор в живота. Везните обичат красотата, баланса и мира и ще направят всичко, за да сигурни, че вашият дом е хармоничен и подреден. Везните не само ще направят всичко, за да имате невероятен сексуален живот, но също така да се чувствате наистина обичана. Те могат да заблуждават, че са мързеливи на моменти, но обикновено тяхната любов надделява, което ги прави наистина незабравими партньори.

Скорпион

Скорпионът ще бъде лоялен съпруг. Той ще бъде до вас независимо от всичко. Той ще ви обича силно, макар че може да прикрива своите емоции. Веднъж, когато започнете връзка с представител на тази зодия, те започват да показват истинската дълбочина на своята страст. Те са личности, за които важи "всичко или нищо", така че очаквайте вашата връзка да бъде дълга.

Стрелец

Стрелецът ще бъде авантюристичен съпруг. С него ще ви бъде трудно да стоите на едно място. Той винаги ще иска да прави нещата по-пикантни в спалнята, да ви води на почивки през уикендите и заедно да опознавате света. Стрелците са известни с това, че когато започнат да се интересуват от нещо, те отдават цялата си енергия. Макар че ще им е трудно да се кротнат на едно място, са готови да го сторят за правилния човек. Ако има нещо, което стрелците искат да избегнат, е да пропуснат невероятно преживяване.

Козирог

Козирогът ще бъде отговорен съпруг. Те са известни с това, че са здраво стъпили на земята, ориентирани към бъдещето и супер практични. Козирозите са точният избор, ако искате връзка, която да бъде стабилна.

Водолей 

Водолеят ще бъде независим съпруг. Те имат нужда от любов, както всички останали, но те също така са най-независимите сред зодиакалните знаци. Те отдават живота си на филантропията, хуманизма и да направят света по-добро място. Водолеите много често са предприемачи, но винаги ще намерят начин да балансират вашата връзка с техните други цели. Не че не ви обичат, а са просто неспособни да се изгубят в един човек. Просто тяхното съзнание не работи по този начин.

Риби

Рибите ще бъдат страстни съпрузи. Те са известни с това, че са най-емоционалният и интуитивен знак от зодиака. Когато те са отдадат на някого, те са безкрайни извори на любов и отдаденост. Рибите ще ви дадат наистина духовно и романтично преживяване. Естествено креативни, те ще пишат поеми, ще рисуват и ще се опитват да изградят красива връзка ум-тяло между вас двамата.

 

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не можеш да промениш това, срещу което отказваш да се изправиш.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама