Кои ЗОДИИ ще бъдат щастливи през декември


Кои ЗОДИИ ще бъдат щастливи през декември
Снимка: iStock

Последният месец от годината всички свързваме с миризмата на мандарини, празнично настроение и много подаръци. Декември сякаш ни носи чудеса и магия. Астролозите са уверени, че няколко представители на зодиака ще получат страхотни подаръци и приятни изненади точно през този месец. В допълнение към новогодишните празници, тях ги очакват много щастие и радостни новини. Вижте кои са тези зодии:

Везни

За представители на този знак декември ще бъде щастливо време, в което ще могат да забравят за всички болки и проблеми. Везните най-накрая ще се почувстват уютно и ще усетят ще животът им се променя към по-добро. Очакват ги спокойствие и увереност, както и едно светло бъдеще. Декември ще изпълни всички ценни желания на Везните, трябва само да ги формулирате и да изпратите заявка до Вселената.

Лъв

Лъвове, може да се усмихнете, защото през декември ви чакат много приятни новини. А една от тях ще е най-чакана. Представителите на този знак ще получат така желаното увеличение на заплатата, тъй като са се трудили много през изминалите месеци. Ръководството ще ги оцени и заедно с нови отговорности те ще получат и много предимства, които ще ги направят щастливи. В края на годината вие ще се почувствате най-щастливите хора.

ЗОДИИТЕ, КОИТО ЩЕ ИМАТ НАЙ-МНОГО КЪСМЕТ ПРЕЗ ДЕКЕМВРИ

Дева

Представителите на този знак имат много желания, които отдавна си мечтаят да се сбъднат. Е времето настъпи. През декември също така очаквайте добри новини, свързани с личния ви живот. Очаква ви променя в социалния статус. Нали това е една от мечтите ви?

Ще намерите човек, с който ще се чувствате страхотно и най-накрая ще си признаете – щастливи сте!

Водолей

Водолеи, очакват ви големи промените, за които отдавна сте си мечтали. Напълно е възможно да започнете нова работа, на която ще взимате страхотна заплата. Зимата за вас ще бъде и доста романтично време. Необвързаните ще намерят любовта, а обвързаните ще имат прекрасни преживявания със своите половинки.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

"Не мога" не е решение.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама