Коя е най-подходящата за вас порода котка, според зодията ви


Коя е най-подходящата за вас порода котка, според зодията ви
Снимка: iStock/Guliver

Овен: Британска котка

Хората, родени под знака на Овен, винаги искат да бъдат лидери. За тях британската котка е най-подходящият домашен любимец. Това е единственото същество, заради което Овена ще се откаже от своето лидерство.

Телец: Сиамска котка

Представителите на тази зодия са независими личности, а понякога и твърде упорити. Тези хора никога не предават приятели си и няма да понесат предателство. На тях винаги може да се разчита. Затова сиамската котка е най-подходящият домашен любимец за тях.

Близнаци: Персийска котка

Близнаци - амбициозни, много енергични и винаги са готови на всички, за да постигнат мечтите си. Те бързо могат да се адаптират към промените. Това са хора, които вдъхновяват другите да следват мечтите си, като са прекрасен пример. Персийската котка е идеалният спътник за Близнаци.

Рак: Рагдол

Изтънчената порода синеоки котки сякаш е създадена специално за представители на зодия Рак. И всичко, защото хората, родени под този знак, са много загадъчни. Тяхната непредсказуемост е най-големият им коз и често животът им остава тайна.

Лъв: Американска дългокосместа

Лъвовете са едни от най-състрадателните хора, но ако ги предадете, ще видите тъмната им страна. Подходящ домашен любимец за тях са красивите американски дългокосмести котки.

Дева: Бенгалска котка

Девите са много отдадени както на себе си, така и на работата си. Това са хора, които имат големи сърца и могат силно да обичат. Те имат нужда от домашен любимец. Подходящи за тях са бенгалските котки.

Везни: Сфинкс

Везните са хора, които търсят балансиран подход към живота. Те знаят как да живеят умерено, да говорят премерено и да бъдат разумни. Везните са наистина практични в техния подход към живота и техният прагматизъм им помага винаги да са в добра позиция. Следователно, за тях най-подходящата порода котки е величественият сфинкс.

ЗОДИИТЕ, КОИТО МОГАТ ДА ОТКРИЯТ ЛЮБОВТА В ОНЛАЙН ПРИЛОЖЕНИЯ ЗА ЗАПОЗНАНСТВА

Скорпион: Абисинска котка

Скорпионът ще привлече в своя дом абисинска котка, тъй като характерите им са сходни. Те имат желязна воля и смело сърце, изпълнено с любов. Те приличат на войници, които могат да насърчават мир и любов по света, но по всяко време са готови да се борят за това, в което вярват.

Стрелец: Руска котка

Представителите на този зодиакален знак винаги се стремят към красотата и съвършенството, а вниманието към детайлите ги прави сред най-практичните хора. Те са смели в мислите си и са нежни в действия си. Руската синя котка - техният перфектен приятел.

Козирог: Британска късокосместа

Родените под знака на Козирог са спокойни по природа, именно затова британската късокосместа котка е перфектна за тях. Това са хора, които разбират чуждата гледна точка, като се поставят на мястото на другите.

Водолей: Американски бобтейл

Водолеите са смели и кротки хора, които не обичат да говорят празни приказки. Те обичат силно и много се привързват. Ето защо американската котка бобтейл е най-подходяща за тях.

Риба: Екзотична късокосместа

Рибите са сладки и нежни хора със сърца, пълни с любов. Това са топли души, които правят света по-красив. Те са готови да помогнат на всеки с каквото могат. Идеални за тях са екзотичните късокосмести котки.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама