Коя е най-сексуалната зодия за 2020


Коя е най-сексуалната зодия за 2020
Снимка: iStock/Guliver

Сексуалността не е младост и красота! Три са нещата, които не играят в нейна полза - възраст, външен вид и характер. Сексуалността не зависи от тях - тя идва отвътре. И човек не може да не се съгласи с това.

Астролозите твърдят, че нещо зависи от звездите. Научете кое:

12. Водолей

Представителите на тази зодия са самотници. Може да отнеме време на Водолеят да се открие към партньора си. Независимо от това, не всеки иска да види тази функция в своята сродна душа. Затова Водолеят заема последното място в тази класация.

11. Козирог

Козирозите не заемат последното място, защото са лоши любовници. Факт е, че с представителите на този зодиакален знак е доста трудно, тъй като те са много придирчиви, когато става въпрос за избор на партньор.

Такава черта на характера може да попречи на Козирога да се доближи до представителите на друг знак от зодиакалния кръг.

10. Телец

Отношенията с Телецът могат да се окажат, както най-доброто, така и най-лошото решение в живота. Представителите на този зодиакален знак са лоялни, но в същото време са доста упорити. Това може да доведе до недоразумения, както и до скучен сексуален живот.

9. Дева

Когато става въпрос за секс, представителите на този знак просто са обсебени от дреболии. Това обаче не пречи на Девата да остане нежна и грижовна в леглото.

8. Везни

Тази зодия спокойно може да се нарече най-страстната и креативна, сред всички останали знаци на зодиака. Но това качество има и недостатък.

Везните са ужасни, когато става въпрос за връзки, което от своя страна може да доведе до негативни последици.

7. Близнаци

Близнаците също могат да бъдат много страстни, ако се досетите, какво точно включват. Разберете, какво точно харесва вашият партньор в леглото и ще прекарате незабравима нощ.

6. Стрелец

Представителите на този зодиакален знак са известни с желанието си постоянно да откриват нещо ново за себе си, включително и в леглото.

Ако се окажете в спалнята със Стрелец, бъдете готови да опитате нещо ново и може, дори малко извратено.

5. Рак

Раците са любители на горещи и емоционални връзки. Отношенията с тях, включително сексуалните, ще бъдат като пътуване с влакче.

4. Лъв

Лъвът обичат да доминират, което се отразява и в сексуалния му живот.

Представителите на този знак са много мощни и тази функция буквално подлудява партньорите им. В същото време Лъвовете често страдат от нарцисизъм, т.е. какво би могло да спре почитателите им да се забавляват.

3. Овен

Представителите на този зодиакален знак са страстни и чувствени любовници. Тези качества, заедно с желанието да подлудите партньора си, разкриват доминиращата страна на Овена. В резултат на това, те получават по-ниска позиция в първите три най-сексуални знака на зодиакалния кръг.

2. Риби

Добрата стара класика - така може да опишете сексуалния живот на представителите на тази зодия.

Рибите се характеризират с високо либидо, но в същото време са много романтични любовници. Те се придържат към традиционните гледки. С тях ще изпитате наистина небесно удоволствие.

1. Скорпион

Представителите на този зодиакален знак знаят по-добре от всеки друг как да угодят на партньора си. Всъщност Скорпионите са най-страстните и чувствени, сред всички останали знаци в леглото. Със Скорпион ще преживеете незабравими моменти и няма да искате това да има край.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Най-смелата постъпка е да мислиш за себе си. Високо!

Коко Шанел

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама