Колко истински любови има в живота си всяка зодия


Колко истински любови има в живота си всяка зодия
Снимка: iStock

Всеки човек, който е бил влюбен, но по стечения на обстоятелствата се е разделил с партньора си, си задава въпроса: "Това ли беше последната ми истинска любов", ето как ви отговарят астролозите на този емоционален въпрос:

Овен

Овните обичат три пъти в живота, въпреки че са много скептични, когато става въпрос за любов. Когато се разделят, те вече не поглеждат назад, а продължават да търсят нова любов.

Телец

Телецът е от онези знаци в Зодиака, които когато намерят истинската любов, са готови да се установят с нея за цял живот.

Вижте още: Всички ще завиждат на тези 3 зодии през ноември

Близнаци

Близнаците имат три любови в живота. Те са склонни да прекарват целия си живот в търсене на истинската любов, независимо от любовния си статус в момента. За всяка любов са убедени, че е истинската.

Рак

Раците имат две големи любови в живота. Ако се случи да се разочароват за първи път в любовта, те са готови дълго да търсят подходящия партньор, а когато го намерят, ще вложат всичко, което имат в новата връзка, за да процъфтява любовта.

Лъв

За Лъвовете всяка любов е истинска. Много са отдадени на партньорите си, открити и директни. Те са просто истински завоеватели. Винаги присъстват емоционално, дори когато има опасност да бъдат наранени.

Дева

Девите наистина се влюбват истински само два пъти в живота си. Те са подозрителни и скептични по природа, така че е трудно да позволят на някого да се доближи до тях. Още по-трудно е партньорът да ги ангажира емоционално и да завладее техния свят.

Везни

Заедно с Лъва, Везните са зодия, която винаги иска истината. Когато им е най-трудно, те признават, че имат разбито сърце и че са разочаровани от предишната си любов. Но ако се появи възможност за нова, са готови да започнат нова връзка с цялото си сърце.

Скорпион

Скорпионите обичат само веднъж в живота. Представителите на този знак могат да имат много връзки и приключения, но с цялото си сърце желаят само веднъж в живота. Любовта е дълбоко емоционална за тях и е трудно за тези много мистериозни представители на Зодиака да изградят нови връзки.

Стрелец

В живота имат четири любови. Стрелците са опитни в областта на любовта и могат да обичат до четири пъти в живота. За да запазят любовта, те ще трябва да се научат да правят компромиси с партньора си.

Вижте още: На тези 3 зодии им е най-трудно да поискат това, от което имат нужда

Козирог

Представителите на тази зодия може да обичат два пъти в живота си, но поради интровертността им е много трудно да изразят чувствата си, така че началото на любовта им често може да бъде много трънливо. Заради силните си и трудни характери те често са първите, които прекратяват връзката.

Водолей

Водолеят обича наистина три пъти в живота си. Тази зодия често умее да бъде любовник, а не партньор, на когото дават сърце. Те са склонни да търсят идеален партньор, който би бил най-добрият им приятел.

Риби

Рибите могат да обичат истински само един човек през живота си. Когато срещнат сродната си душа, те пускат котвата и са готови да останат закотвени там до края на живота си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама