Край на лошите събития в живота на 5 зодии през май


Край на лошите събития в живота на 5 зодии през май
Снимка: iStock/Guliver

През май 5 знака на зодиака ще имат шанс да излязат от черна поредица на лоши събития. Разбира се, това се отнася само за онези, които не се справят добре. А тези представители на знака, които вече се справят добре, ще получат допълнителен заряд на късмет и животът им ще върви още по-добре.

1-8 май - Телец

На 1-8 май Венера в Телец ще покровителства този знак. Тя ще осигури на Телеца нивото на комфорт, от което се нуждае за добър живот.

Дните ще минат бавно, мързеливо, спокойно, така че Телецът ще има време да се наслаждава на различни приятни неща. Ще има много от тези неща: пари, добра почивка, вкусна храна, красиви неща, възможности да се грижите за външния си вид и здравето си. Телецът ще създаде впечатление за проспериращи, лъскави, щастливи хора.

4-31 май - Близнаци

От 4 май Меркурий ще влезе в знака на Близнаци. Той ще даде сила на Близнаците. Благоприятните обстоятелства за тях ще се развиват по-често. За тях ще стане по-лесно да постигнат целите си. Те ще имат възможност да правят това, в което са добри.

Близнаците ще станат късметлии в общуването, ученето, представленията, пътуванията, медиацията.

От 30 май Меркурий ще започне да се движи ретроградно. Това ще даде на Близнаците възможност да поправят нещо в миналото. Те ще се върнат към неуспешен проблем или неуспешен случай и ще го направят по различен начин. Този втори опит ще бъде успешен.

1-13 май - Водолей

Юпитер във Водолей ще отвори широко пространства за представителите на този знак. Тези, които вече са били в ъгъла, ще видят изход от това.

Трябва да вярвате в късмета. Ако Водолеите откажат подаръците на съдбата, няма да успеят.

Защото разчитането само на себе си и вярването в постигнатото от собствената ви работа е похвално, но не и сега.

14-31 май - Риби

На 14 май Юпитер ще влезе в знака Риби за няколко месеца. Той ще отвори възможности за Риби, които не са били там преди. Качеството на живот на всеки ще се подобри и тези Риби, които са имали неуспех, ще изпитат невероятно облекчение. За тях ще стане много по-лесно. Ще има шанс да се измъкнете веднъж завинаги от проблемите и радикално да подобрите стандарта на живот.

Ако някои въпроси са били несправедливо решени за тях, справедливостта ще бъде възстановена. При нови събития всичко ще се обърне в тяхна полза.

26 май - Стрелец

Това е единственият ден, който ще даде малко (и може би ще отнеме) на тези, които се справят добре.

Те ще могат да изплатят дълга, който им пречи да живеят, да се отърват от болестта, да изпратят болезнена връзка в миналото и като цяло да се сбогуват с това, което е създавало дискомфорт.

Това може да е болезнено, особено ако истинската причина за нещастието съвсем не е това, което мисли Стрелецът. Не се разстройвайте: след „загубата“ животът ви ще бъде по-добър.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Ние не можем да променим никого. Можем само да го обичаме.

"Аз преди теб"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама