Край на самотата: Тези зодии ще срещнат сродната си душа тази есен


Край на самотата: Тези зодии ще срещнат сродната си душа тази есен
Снимка: iStock

Тази есен е идеалният период за създаване на нови запознанства, но и за начало на нови любовни приключения за тези 3 зодии.

Близнаци

Близнаците са много общителни, което означава, че се срещат с много хора. Но бързо ги забравят. През есенните месеци ще срещнат някой, от когото няма да откажат толкова лесно. Разговорът, който ще проведат с този човек, ще ги промени. От Близнаците ще зависи дали ще задържат този човек в живота си или това ще бъде просто кратко приключение. Във всеки случай ще им донесе нещо специално, което ще остане в паметта им за дълго време.

Везни

Везните могат да видят нещо добро във всеки, когото срещнат, което е една от причините общуването с тях да е толкова прекрасно и лесно. Въпреки че имат дарбата да видят нещо добро във всеки човек, тази есен те ще срещнат някой много специален. Някой, който ще промени представата им за света и ще внесе свежест в живота им. Може да е само временно, но спомените ще останат завинаги.

Козирог

Козирозите първоначално виждат най-лошото за хората, които срещат. Това е част от техния защитен механизъм, възникнал в резултат на емоционални рани, които са преживели в миналото. Тъй като не искат да попаднат в подобна ситуация, те правят всичко възможно да отблъснат другите от себе си, преди дори да са опознали добре човека. Тази есен обаче трябва да бъдат малко по-внимателни с поставянето на стени, защото ще срещнат някой, който ще промени света им по най-добрия начин. Но само ако им го позволят.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не бих казал, че жените нямат характер - те просто всеки ден имат различен характер.

Хайнрих Хайне

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама