Късметлийски ден очаква една зодия на 28 февруари


Късметлийски ден очаква една зодия на 28 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Не всичко е толкова драматично, колкото ви се струва. Правете, каквото трябва. Скоро ще дойдат и по-добри времена, но няма да е веднага.

Овен

През този ден не пропускайте да се посъветвате с половинката ви за ваше съвместно пътуване. Самоинициативата ви няма да ви бъде простена, така че най-добре се спестете излишни проблеми.

Телец

Тази сряда бъдете по-прозорливи във връзката ви. Ако сте сигурни, че на партньорът ви няма да му хареса ваше действие, най-добре не подлагайте на проверка това. Освен ако не ви е прекалено скучно...

Близнаци

Във връзката ви нещата се развиват повече от чудесно и това навява скука. Разнообразете ежедневието си със съвместни дейности. Не търсете под мухата слон. Спокойствието също е любов.

Рак

Денят ще ви подскаже, че сте прави за ваш предишен спор с половинката ви. Не е задължително да размахате високо знамето на победата, може дори да се направите, че нищо не се е случило.

Лъв

Опитвате се да сте коректни, но напоследък занемарявате собствените си интереси. Не преминавайте в другата крайност, но се запитайте колко от нещата, които правите ви харесват.

Дева

Тази сряда се погрижете за душевния ви комфорт. Сега е време за повече музика и красота, изразена в картини и филми. Направете си специална вечер.

ДОЧЕТЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама