ЛЮБОВ в дневния хороскоп за 3 април


ЛЮБОВ в дневния хороскоп за 3 април
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Още от сутринта изхвърлете от главата си идеята, че ще може да се справите с всичко сами. Колкото по-рано го осъзнаете, толкова по-добре. До обяд се обадете на най-верните си помощници. В любовта ви очаква неприятна изненада от стара любов. Ще се опитат да се намесят в сегашната ви връзка и да разрушат щастието ви. Причината за това е хорската злоба, която рядко има адекватно обяснение.

Телец

Този понеделник няма да ви пожали. Още в началото на деня пред вас ще изникне предизвикателство, с което ще трябва да се правите сам-самички. Вярата в способностите ви ще бъде най-верният ви приятел. В любовта ще усетите вниманието на колега, което няма да ви се понрави. Винаги сте смятали, че свалките на работното място са крайно неуместни. Внимавайте да не паднете в капана му.

Близнаци

Още от първия ден на новата седмица ще може да осъществите всички начинания, които ще допринесат за развитието ви и ще ви донесат лична облага. Сега трябва само да сте повече егоисти от обикновено. В любовта ще се наложи да направите някои компромиси, които изобщо не са ви по вкуса. Истината е, че отдавна е трябвало да се научите да отстъпвате, не само да получавате това, което искате. Очаква ви и приятно обаждане...

За всички ЗОДИИ - ТУК :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Аз гледам на тялото си повече като на инструмент, отколкото като на орнамент.

Аланис Морисет

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама