Любов за 2 зодии в хороскопа за 29-ти март


Любов за 2 зодии в хороскопа за 29-ти март
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През този ден няма да ви се отдава притворството, така че нямате друг избор, освен да бъдете себе си. Със сигурност сте уникален човек и втори като вас няма. Не се подценявайте и тогава ще видите, как се издигате в очите и на околните. Това ще повлияе и в любовта. Някой ще ви забележи и ще усетите внимание, което ще ви накара да се почувствате желани. Тази история бързо може да се превърне във връзка, ако останете себе си и покажете колко прекрасни хора сте.

Телец

Тази сряда се пазете от участие в спорове и ненужни съревнования. Ако не сте единствения претендент за нещо, то е малко вероятно да го получите. Ще трябва да признаете, че победителят е някой друг. В любовта няма да има много промени, което донякъде е добре. Имате нужда от спокойствие, което напоследък ви липсва. Съсредоточете се върху други дейности и не мислете за нещо, което не  може да контролирате или промените.

Близнаци

През този ден ще сте склонни да смятате даден маловажен проблем за неразрешим, а той всъщност изобщо не е такъв. Не си тровете живота и не се вкарвайте във филми, чиято роля не ви подхожда по никакъв начин. В любовта няма да имате равни. Ще сте неустоими за противоположния пол. Ще флиртуват с вас, ще получавате комплименти и няма да разбирате на какво се дължи цялото това внимание. Истината е, че най-накрая показвате увереността, която ви е липсвала.

За всички ЗОДИИ - ТУК :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Колко нечестно! Само едно здраве и толкова много болести!

Виктор Шлихтер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама