Любовен хороскоп за 2021 година


Любовен хороскоп за 2021 година
Снимка: iStock/Guliver

Годината на Металния вол ще е изключително благоприятна по отношение на любовта. Периодът ще е подходящ за започване на сериозна връзка, отправяне на романтични предложения и сключване на брак. Ето какво очаква всяка зодия в любовта.

Овен

За страстните Овни Металният бик е подготвил нова любов. И този път те няма да могат да се противопоставят на чувствата си.

Телец

За Телеца периодът ще е благоприятен за започване на съвместен живот и закупуване имот за семейството. През 2021 г. връзката на този знак буквално ще бъде пропита от страст.

Близнаци

Белият вол ще се постарае много, за да вразуми неспокойните Близнаци. Ако успеят да се успокоят, годината ще бъде успешна за тях по отношение на любовта.

ТЕЗИ ЗОДИИ СА ГОТОВИ НА ВСИЧКО ЗА ДРУГИТЕ

Рак

През 2021 година Раците ще бъдат заобиколени от доста интересни представители на противоположния пол. Възможно е Ракът да открие сродната душа и дори да получи предложение за брак.

Лъв

Лъвовете ще бъдат като магнит за околните. През годината за тях най-силно ще бъде влиянието на Венера.

Не е изключено Лъвът да мине под венчило и най-подходящият период за това ще е есента.

Дева

През 2021 година Девата ще направи решителни стъпки в любовта. Ако този знак успее да сключи брак през първата половина на годината, съюзът ще бъде траен.

Везни

Новата година ще донесе на Везните това, което чакат от доста време. Представителите на този знак най-после ще имат шанса да открият сродната душа.

8 ПРИЧИНИ ДА ИМАТЕ ВЕЗНИ В ЖИВОТА СИ

Скорпион

Скорпионите ще реагират хладнокръвно на призивите на Металния вол да създадат семейство. Вместо това те ще изберат да се отдадат на страстта.

Стрелец

Стрелецът не трябва да отказва покани за събирания, защото на едно от тях може да срещне сродната си душа.

Козирог

През 2021 г. Козирогът ще срещне човек, който му подхожда напълно. Най-вероятно до края на годината започната връзка ще бъде регистрирана официално.

Водолей

Голяма част от Водолеите ще пренебрегнат шансовете, които им предлага съдбата в любовта. За тях ще са успешни връзките със земни знаци.

Риби

Рибите не само ще открият подходящия партньор, но и човека, с когото ще са духовни близки.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама