Любовен хороскоп за 25 януари


Любовен хороскоп за 25 януари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Очаква ви една мързелива сряда, в която нищо няма да е в състояние да ви свали на земята. Бъдете готови за някои трудно в преговори с чужденци. Студентите ще трябва да наблегнат повече на ученето. В любовта ще може да кажете всичко, което ви тежи, без това да се отрази на връзката ви. Бъдете честни и всичко ще се нареди. Имате много какво да дадете на тази връзка, за това наистина дайте всичко от себе си.

Любовен съвет на деня: Оставете се да бъдете поглезени. Не бъдете винаго човекът, който инициира изненадите.

Телец

Днес някои рамки ще ви се сторят прекалено тесни. Може да се опитате да излезете от тях по нормалния начин, но това едва ли ще ви се отдаде. В противен случай ще трябва да разрушите някои връзки. В любовта ще получите голям подарък от съдбата. Радвайте му се, защото е напълно заслужен.

Любовен съвет на деня: Приберете се по-рано днес, защото най-вероятно любимия човек ви е подготвил спираща дъха романтична изненада.

Близнаци

Днес на повърхността ще изплуват много от чувствата, които до момента сте се опитали да потиснете у себе си. За да не уплашите околните намерете възможно най-творческия начин за изразяване. В любовта ще получите голямо признание, което от много време искате да чуете.

Любовен съвет на деня: Вярвайте в себе си, ниското ви самочувствие изобщо не е на място. Вие сте прекрасни хора, покажете това и на партньора си.

За другите ЗОДИИ - ТУК :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

На жените им е нужен повод, за да правят секс. На мъжете им трябва просто място.

Били Кристъл

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама