Любовен хороскоп за номеври 2022


Любовен хороскоп за номеври 2022
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Ще трябва да направите някои жертви в личния си живот, за да може да се справите - няма как. В средата на месеца може да се наложи да забавите малко темпото, да направите крачка назад и да си починете от темпото на живот, зададено през предишните месеци. Обърнете внимание на отношенията си с партньора. Направете всичко възможно, за да върнете интимността и доверието в отношенията ви. Добре е да помислите и как да се отървете от някои лоши навици. 

Телец

Настъпва месец, в който да обърнете повече внимание на личния живот и отношенията с близките. Колкото и да сте успешни в работата, хармонията и атмосферата в дома са най-важни и незаменими. Отървете се от чувството, че сте незаменими. Направете компромиси и равносметка, за да не се убедите в обратното. Средата на периода ще ви зарадва с добра новина. Някои представители на знака може да се замислят дали не е време да предприемат следващата стъпка в отношенията с любимия човек.

Близнаци

През този месец ще откриете много нови неща за себе си. Нуждата от промяна ще ви следва почти във всички сфери на живота ви. Не оставайте на едно място, правете изводи, търсете начини, намирайте новото. Вие сте изключително способни и заслужавате повече. В средата на месеца ще имате възможност да сбъднете една от мечтите си.

Рак

В личния живот усещате малък застой и еднообразие, което ви плаши. Но не се страхувайте. Любовта следва своите върхове и спадове, никога не може да е само ентусиазъм и щастие, понякога е просто ежедневие, с което трябва да свикнеш.

Лъв

Това е месец, който да посветите на здравето си и да оставите личния живот малко на заден план. Подходете с разбиране към половинката, но не правете компромиси с истински важните неща, за да угодите на чужди желания и капризи. Осигурявайте си достатъчно разходки на чист въздух.

Дева

Месецът ще е изпълнен с върхове и спадове. Не хабете прекалено енергия и нерви, за да реагирате на всичко, което се случва. Радвайте се умерено, а несгодите приемете философски. Началото на месеца е време за наблюдения и анализи, но не и за активни действия. В средата на ноември бъдете готови да се окажете на най-различни места. Разнообразието ще ви спаси психически и ще разшири кръгозора ви, а това ще ви даде идеи за нови начинания. В личен план очаквайте промени. Някои представители на знака може да преживеят раздяла. Няма да тъгувате дълго време. На хоризонта ви очаква нова любов!

Везни

Това е месец, в който да положите усилия за постигане на стабилност. Особено в началото на периода не са препоръчителни раздяла или смяна на местожителство. Обстоятелствата може да не ви харесват, но това е най-доброто, което може да получите за момента. В средата на месеца се опитайте да намерите утеха в нови занимания или хоби. Там може да се раздадете изцяло. 

Скорпион

В началото на месеца е много вероятно да се появят препятствия на пътя ви. Вроденият ви чар ще ви помогне да преодолеете всичко, което ви предстои. Периодът не е подходящ за изясняване на отношенията, освен ако не целите раздяла. Много скоро нещата ще се уталожат и във връзката ви ще настъпи хармония, която напълно ще отговаря на вашите желания и очаквания. 

Стрелец

През този месец наблегнете на подобряването на финансовото ви състояние и определянето на семеен бюджет. В края на ноември някои представители на знака ги очаква смяна на местоживеенето. Тази промяна ще ви се отрази добре и ще ви зареди с неповторимото усещане за ново начало.

Козирог

В началото на месеца ще ви е трудно да предвиждате развоя на събития, затова се въздържайте от активни действия. В средата на ноември ви очаква приятна изненада. Бъдете верни на убежденията си и няма да сгрешите. Някои представители на знака ще получат предложение за брак. Помислете добре преди да дадете положителен отговор. Свободата има своята цена и не е ясно дали си давате сметка можете ли да я платите.

Водолей

Сега повече от всякога за вас ще е полезно да установите контакти и пълноценна комуникация, особено ако сте необвързани. Още в средата на месеца усилията ви ще дадат резултати. Тогава може да се фокусирате върху нова задача, която да разнообрази мисленето ви. Не се колебайте да се втурнете към нещо ново, което да ви разтърси из основи и да ви накара да намерите нови ресурси в себе си.

Риби

През този месец ви очакват доста промени. Бъдете готови за сериозни предизвикателства. Някои от тях са дълго чакани и дори може да се каже - предизвикани от самите вас. Не се плашете от трудностите, а погледнете на тях като на игра, която трябва да спечелите. В средата на месеца ви очаква сериозна победа над вас самите. Бъдете сигурни в себе си, както никога до сега. Каквото и да направите - това ще е правилния ход. Не позволявайте натиск и критика върху себе си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама