Любовен уикенд хороскоп за 13-14 август


Любовен уикенд хороскоп за 13-14 август
Снимка: iStock

Овен

Любовни чудеса очакват представителите на зодия Овен. Обвързаните ще се чувстват като в приказка, докато необвързаните имат шанс да срещнат някой интересен човек, който да предизвика "пеперуди в стомаха".

Телец

Уикендът ще ви даде един важен урок – как да се пускате по течението. Следвайте половинката си и няма да съжалявате. Имате потенциал да развиете взаимоотношенията си на по-дълбоко емоционално ниво.

Близнаци

Хубави и доста безгрижни дни се очертават за Близнаците. Дори да не ви се случи нищо мащабно и особено разтърсващо, спокойствието е най-големият подарък, който ще получите от почивните дни.

Зодиите, на които предстои незабравима лятна ваканция

Рак

През почивните дни ще ви бъде много по-лесно да разговаряте с половинката и да споделяте мислите, чувствата и желанията си. Започнете да говорите, но не забравяйте и да слушате.

Лъв

Ще се чувствате вдъхновени и творчески настроени, което е чудесно, защото ще се радвате на подкрепата на любимия човек. Възползвайте се от положителните вибрации и запълнете времето си максимално с хобита.

Дева

Разговорите с любимия човек ще бъдат много вдъхновяващи. Може да включват планове за сватба или бебе, но не се опитвайте да изпреварвате събитията.

Везни

Каквото и да сте решили, че искате да постигнете в любовта, ще го преследвате с невероятна смелост. Няма да приемате "не" за отговор и това ще даде своя желан резултат.

Скорпион

Наближава моментът, в който може да блеснете. Не го пропилявайте, особено ако сте решили да доказвате нещо на половинката.

Зодиите, които не знаят какво е учтивост

Стрелец

Има вероятност през уикенда да потънете в негативни емоции, ако сте имали някакви определени планове, които няма никакъв шанс да се случат. Спрете да мечтаете за невъзможното и започнете да се радвате на това, което имате.

Козирог

Козирозите, които са се отдали на градене на сериозна връзка или успешен брак, ще усетят, че е време да добавят повече разнообразие във връзката си. Нуждата от по-дълбоко свързване с душевността на половинката ще бъде водеща.

Водолей

През тези почивни дни във връзката ви определено ще има лайтмотив, който ще ви съпровожда - романтиката. Щедростта, която ще проявявате към любимите ви хора, ще се върне към вас под най-различни форми.

Зодиите, които в средата на август ще съжаляват за постъпките си

Риби

Крайно време е да започнете да градите планове за общото бъдеще с половинката. Поговорете честно и открито и вижте на кои фронтове са нужни компромиси.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама