Любовен уикенд хороскоп за 18-19 декември


Любовен уикенд хороскоп за 18-19 декември
Снимка: iStock

Овен

Около вас се появява нова тръпка, което от една страна би могло да ви обърка, но и ще ви зареди с адреналин. Бъдете искрени в чувствата си и се дръжте естествено.

Телец

Уикендът се очертава спокоен за родените под знака на Телец. Най-сетне имате възможност да си починете и да прекарате повече време с половинката.

ЗАБАВНО: ЕТО КАК СЕ СЪБУЖДАТ РАЗЛИЧНИТЕ ЗОДИИ

Близнаци

Вероятността да прекарате събота и неделя извън града е наистина голяма. Ще имате малки конфликти с половинката, но нищо сериозно, което би могло да помрачи празничното ви настроение.

Рак

Връзката ви ще е приоритет за вас през този уикенд. Ще искате да споделяте, да градите и да обгрижвате. Може би е дошъл точният момент да създадете свое собствено гнездо.

Лъв

Обвързаните Лъвове ще се радват на доста високо либидо през почивните дни. Няма да се срамуват да поискат от любимия човек да им даде това, от което се нуждаят в секса, така че се очакват горещи почивни дни.

Дева

Може би винаги сте си представяли, че ще имате връзка като от някой романтичен филм или роман. Време е да стъпите на земята и да си дадете сметка колко важно и ценно нещо е любовта, която имате в настоящето, преди да я загубите.

Везни

Очаква ви доста напрегнат уикенд на любовния фронт. Подгответе се за разочарования и конфликти. Ако успеете да говорите, без да обвинявате, ще се справите бързо с проблемите.

Скорпион

Меркурий и Венера ще окажат влияние върху действията на Скорпиона. Меркурий обещава дълбочина и яснота на мисленето, а Венера любов и страст или началото на нова връзка.

Стрелец

Енергията на Стрелеца ще привлича околните като магнит. Като цяло периодът е добър за изпълнението на задачи, които изискват упоритост и активност.

Козирог

За Козирозите периодът няма да е лек. Те трябва да се пазят от интриги и зложелатели. Но въпреки всичко може да постигнат успех в начинанията си, благодарение на своята упоритост.

Водолей

Водолеите упорито ще вървят към целта си. Но няма да са особено продуктивни в работата си.

Риби

За Рибите започва началото на период, изпълнен с любов и романтика.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Старостта не е място за глезени момиченца.

Бети Дейвис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама