Любовен уикенд хороскоп за 18-19 март 2023


Любовен уикенд хороскоп за 18-19 март 2023
Снимка: iStock

Овен

Не е изключено да се почувствате разочаровани от половинката ви по някакъв въпрос. Замислете се дали той наистина е направили нещо лошо, или вие сте имали твърде големи очаквания.

Телец

Започнали сте да се вълнувате изключително много от духовната страна на любовта, загърбвайки светската показност. Това е много положителна промяна от ваша страна, защото ще почувствате истинска близост.

Вижте още: 4 причини да обичате мъж Риби

Близнаци

Връзката ви се струва различна от всичко, което сте преживявали до този момент с бивши партньори. Това колкото ви радва, толкова и ви плаши. Не позволявайте на страха от непознатото да помрачи еуфорията ви.

Рак

През този уикенд звездите ще ви предложат възможност да комбинирате страст, романтика и приятелство - трите стълба, които определено гарантират щастие в любовта.

Лъв

Спокойствието във връзката е застрашено, но би могло бързо да се възвърне. Твърде изнервени сте от случващото се около вас и правилата, които се опитвате да наложите във връзката, ще ви изгираят лоша шега.

Дева

Около вас се появява нова тръпка, което от една страна би могло да ви обърка, но и ще ви зареди с адреналин. Бъдете искрени в чувствата си и се дръжте естествено.

Везни

Ако досега сте залагали на повече игри и закачки в любовта, очаквайте преломен момент. Ще откриете в себе си дълго пазена "сериозност" и ще искате да я споделите с половинката.

Вижте още: 4 причини да обичате мъж Риби

Скорпион

Ако сте обвързани, ще имате възможност да се преоткриете с половинката. Ще обсъдите всичко, което ви вълнува, ще преодолеете заедно пречките, които е възможно да се появят на пътя ви. Този уикенд ще ви накара да осъзнаете, че когато сте заедно сте по-силни.

Стрелец

Предстоят дни на самоосъзнаване. Ще имате възможност да разберете от какво се нуждаете в любовта. Помислете дали нуждите ви срещат реалността.

Козирог

Изпитвате прилив на любов. И какво по-хубаво от това, още повече, че месецът на любовта почти е дошъл. Някаква вътрешна убеденост ви нашепва, че това е човекът за вас, че каквото и да се случи, всичко в крайна сметка ще се нареди.

Водолей

За пръв път от много време ще отворите сърцето си, без да мислите преди това дали няма да сте твърде уязвими. Ще се осмелите да говорите за страховете и мечтите си, а партньорът ще бъде ваша подкрепа.

Риби

През тези два дни Рибите ще трябва да действат, ако искат да постигнат нещо в любовен план. По някаква причина половинката е загубила доверие във вас. Честността помежду ви ще е единственият начин, който ще ви отведе към бъдещето.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Жените наистина управляват света. Още не са го осъзнали. Когато го осъзнаят, ние всички ще сме в голяма беда.

Доктор Леон

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама