Любовен уикенд хороскоп за 19-20 септември


Любовен уикенд хороскоп за 19-20 септември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този уикенд трябва да бъдете по-търпеливи с половинката си. Макар че може да ви е трудно да сдържате емоциите си, опитайте се да не избухвате, за да не се стигне до грандиозен скандал.

Телец

Тази събота и неделя ще бъдете на любовна вълна. Обвързаните представители на зодията ще получат романтична изненада, а тези, които нямат половинка до себе си, има голяма вероятност да срещнат човек, който да преобърне живота им.

Близнаци

Ще се чувствате вдъхновени и творчески настроени, което е чудесно, защото ще се радвате на подкрепата на любимия човек. Възползвайте се от положителните вибрации и запълнете времето си с максимално хобита.

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА СЕПТЕМВРИ 2020

Рак

Раци, ако в любовния ви живот съществуват ситуации и грешки, за които съжалявате, сега е най-подходящият момент да ги поправите, да се извините и да поискате прошка. Може би няма да постигнете пълното щастие, но резултатът определено ще е положителен.

Лъв

За вас се очертава уикенд на равносметка. Помислете дали се чувствате удобно в положението, в което се намирате, дали получавате това, което винаги сте искали от една връзка, или е време да продължите напред.

Дева

Направете опит да се сближите с партньора не само физически, но и емоционално. Разпитвайте го за страховете, за копнежите му, споделете вашите и създайте някакъв мост. Повярвайте, двете са взаимно свързани. Успеете ли в начинанието, сексуалната ви връзка ще достигне нови висоти.

Везни

Везните ще са изправени пред напрегнати почивни дни. Възможно е да се появи спор, засягащ някаква семейна ситуация, в който трябва да вземете страна. Бъдете деликатни в тона си и лавирайте, защото думите могат да ви се изплъзнат по-бързо, отколкото очаквате.

Скорпион

Тези от вас, които са самотни в любовта, този уикенд ги очакват добри романтични перспективи. Възможно е да срещнете някоя привлекателна личност. Веднага ще усетите магнетизма, а чувството ще е взаимно.

Стрелец

Важно е да бъдете по-социални, което надали ще бъде проблем за вас. Ако вече се намирате във връзка, ще намерите нови начини да я обогатите.

18 БРУТАЛНИ ИСТИНИ ЗА СТРЕЛЦИТЕ

Козирог

Опитайте се да се отърсите от негативните емоции, които са се насъбрали през работната седмица. Имате всички предпоставки да изкарате незабравим уикенд с любимия човек, стига да намерите начин да се отпуснете.

Водолей

Вложете цялото си вдъхновение и сили, за да съживите нещата във връзката си, разбира се, ако имате желание. При наличието на такова замисленото ще се осъществи много по-лесно, от колкото сте си го представяли.

Риби

Ако все още търсите любовта, може би този уикенд е идеалното време, за да помислите дали не е време за промяна. Понякога трябва да бъдем смели и да рискуваме, за да получим това, за което най-много мечтаем.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата.

Паулу Коелю

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама