Любовен уикенд хороскоп за 2-3 март 2024


Любовен уикенд хороскоп за 2-3 март 2024
Снимка: iStock

Първият уикенд на март ще бъде и празничен! Но какво ли означава това за различните зодии в любовен план? Разберете сега!

Овен

Ако очаквате половинката ви да гадае какви са вашите мисли и желания – грешите! Вместо това се вгледайте в него и споделете какво би накарало сърцето ви да трепне. Споделянето ще укрепи връзката ви.

Телец

Любовно объркване очаква представителите на зодия Телец. Може би ще се чувствате разколебани в половинката си, а може и да се появи нов ухажор на фронта. През уикенда не взимайте решения, засягащи бъдещето на връзката ви.

Близнаци

Обвързаните Близнаци ще имат доста високо либидо през почивните дни. Ще искат любимият им човек да им даде това, от което се нуждаят в секса и няма да се срамуват да си го поискат.

Вижте още: Зодиите, които ще срещнат нова любов през март 2024

Рак

Любовни чудеса очакват представителите на зодия Рак. Обвързаните ще се чувстват като в приказка, докато необвързаните имат шанс да срещнат някой интересен човек, който да предизвика "пеперуди в стомаха".

Лъв

Няма да имате на-прекрасния уикенд, защото ще бъдете на различно мнение как да разпределите финансите си. И двамата няма да сте готови на компромиси.

Дева

Уикендът ще ви предложи домашен уют, за какъвто копнеете от много време. Може да потънете в сладки разговори с половинката за някакви промени в интериора или пък да помечтаете за къщата на мечтите си.

любов

Везни

Внимавайте с думите, които изричате през уикенда. Както се казва – два пъти мерете, веднъж режете. Споровете могат да застрашат връзката ви, а обидите със сигурност няма да улеснят ситуацията.

Скорпион

Уикендът ще ви зарадва с повече енергия, което ще ви помогне да взимате по-лесно решения по отношение на романтичните въпроси.

Вижте още: Намислете си число от 1 до 20 и вижте късмета си за МАРТ 2024

Стрелец

Романтиката въобще няма да е на дневен ред през почивните дни. Възможно е да усетите, че половинката ви се опитва да упражни контрол върху вашия социален живот и това ще катализира напрежението между вас.

Козирог

С половинката си ще искате да разширите хоризонтите си заедно в някаква форма. Можете да се отдадете на ново хоби, ново занимание или почивка до екзотично място.

Водолей

Водолеите е изпитват нужда да говорят открито и честно, особено по отношение на секса. Добрата новина е, че половинката ви ще отвърне на вашия ентусиазъм.

Риби

Не се застоявайте у дома, защото социалните събития ще окажат положително влияние и на любовния ви живот. Не бива да губите романтичните възможности, които ви се предоставят.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не се бойче, че ще ви стъпчат - стъпканата трева се превръща в пътека.

Блага Димитрова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама