Любовен уикенд хороскоп за 20-21 април 2024


Любовен уикенд хороскоп за 20-21 април 2024
Снимка: istock

Ето какво очаква 12-те зодии на любовния фронт през уикенда!

Овен

Ако скоро сте започнали нова връзка, имайте едно наум, защото има наистина огромен потенциал да се развие в нещо трайно и красиво. Дългогодишните отношения пък е време да прераснат в нещо повече.

Телец

Телци, отдайте се на занимания или хобита, които ще ви мотивират и ще върнат вашата вътрешна сила, защото явно изпитвате съмнения, свързани с външния вид. Затова е важно през тези два дни да разгърнете духовното във връзката ви.

Вижте още: 3 зодии, които ще получат специален дар от Вселената до края на април 2024

Близнаци

Звездите ще ви окажат подкрепа в романтична насока, така че за вас остава само да поемете инициатива. Ако се намирате в сериозна връзка, може да се почувствате натоварени от задълженията и да си мислите, че половинката изисква твърде много от вас.

Рак

В събота определено ще имате повече възможности в любовен план, стига да "имате очи" за тях. Не се дистанцирайте емоционално от половинката, защото може да ви помогне да вземете важно решение.

Лъв

Хармонията е леко нарушена, но би могла бързо да се възвърне, ако преглътнете егоистичните си желания. „Желязната ръка“, с която се опитвате да се наложите, по-скоро ще ви навреди, особено ако не сте сигурни в чувствата си.

Дева

Девите са изправени пред напрегнат уикенд. Възможно е да има спор, породен от роднина или да е свързан с друга семейна ситуация. Внимавайте какво казвате, защото думите могат да ви се изплъзнат по-бързо, отколкото очаквате.

Везни

Романтиката ще бъде водеща сила през този уикенд. Възможно е вълненията ви и емоциите ви да бъдат много силни. Желанието за секс и интимност ще са причината зад всяко ваше решение.

Вижте още: 5 мощни зодии, чиито отношения ще се подобряват до май 2025 заради слънчевото затъмнение

Скорпион

В любовен план ще усещате увереност и ще взимате решенията със замах, който по принцип ви липсва. Това определено ще направи почивните дни по-различни.

Стрелец

Знаете точно какво искате в любовен план и това е страхотно! Преди да си сте се разсеяли с други идеи, съсредоточете се добре и действайте.

Козирог

Това ще се окажат ползотворни и добри дни за вас и любимия човек, в които ще обсъдите важни финансови въпроси. Може да се наложи да вземете решение относно съвместна инвестиция.

Водолей

През тези два дни хармонията и домашният комфорт ще бъдат възстановени, което е изключително важно за вас. Не забравяйте да благодарите на партньора си, който ще бъде миротворецът във връзката ви.

Риби

През почивните дни Рибите ще трябва да действат, ако искат да постигнат нещо в любовен план. По някаква причина половинката е загубила доверие във вас. Честността помежду ви ще е единственият начин, който ще ви отведе към бъдещето.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Някой ден ще си достатъчно възрастен, за да започнеш да четеш приказки отново.

К. С. Луис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама