Любовен уикенд хороскоп за 20-21 август


Любовен уикенд хороскоп за 20-21 август
Снимка: iStock

Овен

Опитайте се да се отърсите от негативните емоции, които са се насъбрали през работната седмица. Имате всички предпоставки да изкарате незабравим уикенд с любимия човек, стига да намерите начин да се отпуснете.

Телец

Ако в любовния ви живот съществуват ситуации и грешки, за които съжалявате, сега е най-подходящият момент да ги поправите, да се извините и да поискате прошка. Може би няма да постигнете пълното щастие, но резултатът определено ще е положителен.

Влюбеният мъж се разпознава по определени знаци

Близнаци

Опитвате се да лавирате между много ангажименти и отговорности. В резултат на това партньорът ви може да се почувства несигурен и застрашен. Определете приоритетите си.

Рак

Отдайте се на занимания или хобита, които ще ви мотивират и ще върнат вашата вътрешна сила, защото явно изпитвате съмнения, свързани с външния вид. Затова е важно през тези два дни да разгърнете духовното във връзката ви.

Зодиите, които ще имат най-голям късмет в последните дни на август

Лъв

Лъвовете са изправени пред напрегнат уикенд. Възможно е да има спор, породен от роднина или да е свързан с друга семейна ситуация. Внимавайте какво казвате, защото думите могат да ви се изплъзнат по-бързо, отколкото очаквате.

Дева

Предстоят дни на самоосъзнаване. Ще имате възможност да разберете от какво се нуждаете в любовта. Помислете дали нуждите ви срещат реалността.

Везни

Променете гледната си точка. На обвързаните това ще помогне да намерят път към примирие и постигане на топлина и близост за дълъг период от време.

Скорпион

Климатът в любовния ви живот през този уикенд ще бъде по-студен и от дъждовна септемврийска сутрин. Най-добре се опитайте да се изолирате емоционално от партньора, за да не кажете неща, които не мислите.

Най-страстните зодии в леглото

Стрелец

Чувствате се притиснати от обстоятелствата. Може би имате твърде много семейни ангажименти, които ви държат "на нокти" и не можете да сте емоционално отдадени на партньора.

Козирог

Уикендът е подходящ за обсъждането на важни въпроси. Дори и най-неприятната тема на разговор ще бъде по-гладко обсъдена, защото няма да е необходимо да се опитвате да контролирате емоциите си.

Зодиите, на които предстои болезнена раздяла в края на август

Водолей

Не си заравяйте главата в пясъка за съществуващите проблеми във връзката. Благодарение на решаването им тя ще стане по-устойчива и хармонична.

Риби

Възможно е да възникнат неразбирателства, породени от финансови въпроси. Не влизайте в задълбочени разговори, още повече на дребнави теми, защото ще кажете неща, които не мислите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Едно от най-хубавите неща, които могат да ти се случат в живота според мен, е да имаш щастливо детство.

Агата Кристи

Най-четени | Най-нови


  • Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този четвъртък, 25 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Опитайте късмета си, никога не знаете кое сърце ще отключите и откъде любов ще получите. Телец Истинският късмет се падна на вас - здраве. Вижте още: Как да внесете повече радост в живота си според...

  • 3 зодии, които ще имат невиждан късмет...
    3 зодии, които ще имат невиждан късмет през август 2024

    Това са зодиите, които са избрани от звездите да се радват на най-много късмет през август 2024. Във всичко ще им върви, така че трябва да се възползват максимално. Телец Съдбата ще се усмихне на всеки Телец, но само при условие, че най-после събере сили и направи крачка към по-добрия си живот. Ще...

  • Хороскоп за днес, 25 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 25 юли 2024

    Научете какво ви очаква този четвъртък, 25 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днешният ден носи прилив на жизнена енергия, за която сте жадували. Изравняването на Луната с Марс предизвиква креативност във вашите проекти. Останете фокусирани върху целите си, тъй като може да се появят разсейвания....

  • Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този петък, 26 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Животът винаги предлага нов шанс, грабнете го! Телец Каквото искате днес, все ще става, късметът все ще ви огрява. Близнаци Радост чака ви голяма, съкровена и желана. Вижте още: 3 зодии, които ще...

  • 3 зодии, които обичат дълбоко (но не...
    3 зодии, които обичат дълбоко (но не прощават лесно)

    Това са зодиите, които обичат много страстно, не пестят думи и жестове, когато изразяват чувствата си, но също така могат да се обърнат на 360 градуса, когато ги нараните. Телец Венера, планетата на любовта и романтиката, която управлява хармонията в нашите емоционални привързаности, е планетарен...

  • Хороскоп за днес, 26 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 26 юли 2024

    Научете какво ви очаква този петък, 26 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днес е ден на интроспекция и съзерцание. Може да откриете, че обмисляте важни житейски решения или капитализирате минал опит. С Марс, който енергизира вашия знак, обичайната ви увереност и смелост се засилват. Използвайте...

виж всички виж всички
Реклама