Любовен уикенд хороскоп за 20-21 май 2023


Любовен уикенд хороскоп за 20-21 май 2023
Снимка: iStock

Овен

През този уикенд Овните ще трябва да се потрудят значително, за да върви любовната им връзка по план. Идеалите ви в любовта заслужават адмирации – честно партньорство и комфорт. Премисляйте добре всеки ход.

Телец

Бъдете смели и споделете това, което ви вълнува. Може да не сте на едно мнение, но бъдете упорити. Любимият човек ще оцени положително желанието ви да споделяте.

Близнаци

Нестабилност ще има и в любовния живот на Близнаците, но място за притеснения няма. От вас зависи да измислите нетрадиционни начини и приключения, чрез които бихте могли да се преоткриете един друг, а с това да направите и връзката си по-интересна.

Тези 2 зодии ще се отрупат с пари до края на май 2023

Рак

Тези от вас, които се намират във връзка, ще се чувстват по-обичани. Може би защото сте по-отворени към половинката и не се опитвате да се налагате, но уикендът определено ще бъде положителен.

Лъв

Ако на моменти сте усещали връзката ви като попаднала в коловоз, то през почивните дни ви очакват положителни промени. Ще преследвате вашите романтични идеали и в това няма нищо лошо.

Дева

Комуникацията между вас и половинката ще върви хармонично. В резултат разговорите ще бъдат по-спокойни и приятни и перфектно ще съчетавате логика и емоция.

Везни

Ако отдавна не сте се радвали на романтика, това ще се промени този уикенд. Ще бъдете и ще се чувствате по-привлекателни и уверени, което ще ви донесе само позитиви.

Скорпион

Наближава моментът, в който може да блеснете. Не го пропилявайте, особено ако сте решили да доказвате нещо на половинката.

Вижте още: Новолуние в Телец на 19 май 2023: Мощен период за сбъдване на желания

Стрелец

Комуникацията ви няма да върви особено гладко, затова по-добре ходете "върху яйчени черупки" два дни. По възможност избягвайте въпроси, които биха създали конфликти между вас, защото напрежението през уикенда ще е повече от хармонията.

Козирог

Готови сте да направите положителни промени в комуникацията, а от това по-важно няма, Може би е крайно време да започнете да слушате повече, отколкото да чувствате.

Водолей

Ще почувствате прилив на енергия през почивните дни и ще знаете, че можете да постигнете всичко, което вълнува съзнанието ви. Всичко това ще повиши либидото ви.

Риби

Любовният ви живот ще бъде пряко свързан със социалния. Може би е време да сложите край на колебанията и да разкриете картите. Това може да е началото на една красива романтика.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Казват, че душите живеят в очите на хората. Дори животните го усещали и гледали човека в очите.  

Людмила Филипова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама