Любовен уикенд хороскоп за 20-21 юни


Любовен уикенд хороскоп за 20-21 юни
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Романтиката ще бъде водеща сила през този уикенд. Възможно е вълненията ви и емоциите ви да бъдат много силни. Желанието за секс и интимност ще са причината зад всяко ваше решение.

Телец

За Телците, които мечтаят за повече домашен уют и спокойствие, през почивните дни има реален шанс да осъществите желанията си. Друга възможност е да заживеете под един покрив с любимия човек, да направите заедно инвестиция или ремонт. Всичко ще се случва с лекота.

Близнаци

Злободневните въпроси няма да занимават вас и половинката ви. Разговорите, които ще проведете, ще са задълбочени, интересни, важни за вас. Бързо ще стигате до компромиси, благодарение на спокойствието, което струи от връзката ви.

Рак

Ще бъдете по-разумни и стъпили на земята по отношение на отговорностите към половинката и любовта. Бързо ще осъзнаете, че партньорът ви си заслужава всички жертви, които иска да направите във връзката.

Лъв

Едно от най-хубавите неща в една връзка е, когато осъзнаеш, че можеш да разчиташ на любимия човек за всичко. Ще откриете много нови положителни черти в партньора, а доверието ви ще се засили.

Дева

Бъдете честни пред себе си за чувствата, които изпитвате. Ако все още сте твърде предпазливи в новата си любовна връзка, време е или да отговорите с емоции на отсрещната страна, или да прекратите взаимоотношенията.

Везни

Любовно объркване очаква представителите на зодия Везни. Може би ще се чувствате разколебани в половинката си, а може и да се появи нов ухажор на фронта. През уикенда не взимайте решения, засягащи бъдещето на връзката ви.

Скорпион

Когато става въпрос за романтика, Скорпионите определено са щастливци. Всичко, което трябва да направите, е да повярвате в силата на любовта, която притежавате. Тя е нещо много ценно и няма причина да се притеснявате да показвате чувствата си.

Стрелец

Комуникацията между вас и партньора ще е адски затруднена. Колкото повече се опитвате да го задържите до себе си с думи, обещания или ултиматуми, толкова по-разочаровани ще бъдете.

Козирог

Ако очаквате любимия човек да гадае какви са вашите мисли и желания – грешите! Вместо това се вгледайте в него и споделете какво би накарало сърцето ви да трепне. Споделянето ще укрепи връзката ви.

Водолей

Добре е да прекарате повече време навън с приятели или роднини, но споделяйте колкото се може по-малко за личния си живот. Поставете граници за това кой до каква степен може да ви съветва и не допускайте някой да се меси в любовните ви отношения.

Риби

По всичко личи, че имате определена визия за начина, по който искате да се развива връзката ви. Бъдете внимателни, спокойни и споделете без излишни драми, а след това вижте дали ще може да постигнете компромис.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

С думи също може да се докосва. Дори по-нежно, отколкото с длани.

Януш Вишневски

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама