Любовен уикенд хороскоп за 21-22 септември


Любовен уикенд хороскоп за 21-22 септември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Романтиката ще бъде водеща сила през този уикенд. Възможно е вълненията ви и емоциите ви да бъдат много силни. Желанието за секс и интимност ще са причината зад всяко ваше решение.

Телец

За Телците, които мечтаят за повече домашен уют и спокойствие, през почивните дни има реален шанс да осъществите желанията си. Друга възможност е да заживеете под един покрив с любимия човек, да направите заедно инвестиция или ремонт. Всичко ще се случва с лекота.

Близнаци

Злободневните въпроси няма да занимават вас и половинката ви. Разговорите, които ще проведете, ще са задълбочени, интересни, важни за вас. Бързо ще стигате до компромиси, благодарение на спокойствието, което струи от връзката ви.

ВСИЧКО, КОЕТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ ЗА ЖЕНАТА БЛИЗНАЦИ!

Рак

Ще бъдете по-разумни и стъпили на земята по отношение на отговорностите към половинката и любовта. Бързо ще осъзнаете, че партньорът ви си заслужава всички жертви, които иска да направите във връзката.

Лъв

Едно от най-хубавите неща в една връзка е, когато осъзнаеш, че можеш да разчиташ на любимия човек за всичко. Ще откриете много нови положителни черти в любимия човек, а доверието ви ще се засили.

Дева

Бъдете честни пред себе си за чувствата, които изпитвате. Ако все още сте твърде предпазливи в новата си любовна връзка, време е или да отговорите с емоции на отсрещната страна, или да прекратите взаимоотношенията.

Везни

През почивните дни някои от представителите на зодия Везни ще се нуждаят от съвет и насока. Чувствате се объркани и не знаете по кой път да поемете. Доверете се на безпристрастното мнение на трета страна.

Скорпион

Наясно сте с това какво искате да постигнете в кариерата. Не забравяйте, че сте постигнали успех с подкрепата на партньора и не се възгордявайте. Обърнете внимание и на романтиката.

Стрелец

Подкрепа от любимия човек ще получат и родените под знака на зодия Стрелец. Ще усетите, че гледате в една посока, споделяте едни и същи морални ценности и визии за връзката си.

Козирог

Използвайте всяка възможност, за да бъдете с любимия човек и да се отдадете един на друг. Не е изключено да направите общи инвестиции, но бъдете предпазливи.

Водолей

Една ваша мечта е на път да се сбъдне, благодарение на подкрепата на любимия човек. Очакват ви щастливи почивни дни в сектора на любовта.

Риби

Любовният ви живот ще бъде спокоен, изпълнен с положителни емоции. Ще имате желание да помагате на другите, а това ще ви накара да се почувствате още по-щастливи.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан...Не да го знаеш, а да го чувстваш!

Eлиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама