Любовен уикенд хороскоп за 22-23 август


Любовен уикенд хороскоп за 22-23 август
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Опитайте се да се отърсите от негативните емоции, които са се насъбрали през работната седмица. Имате всички предпоставки да изкарате незабравим уикенд с любимия човек, стига да намерите начин да се отпуснете.

Телец

Чувствате се притиснати от обстоятелствата. Може би имате твърде много семейни ангажименти, които ви държат "на нокти" и не можете да сте емоционално отдадени на партньора.

Близнаци

Опитвате се да лавирате между много ангажименти и отговорности. В резултат на това партньорът ви може да се почувства несигурен и застрашен. Определете приоритетите си.

3 АБСОЛЮТНО ГРЕШНИ МИТА ЗА БЛИЗНАЦИТЕ

Рак

Отдайте се на занимания или хобита, които ще ви мотивират и ще върнат вашата вътрешна сила, защото явно изпитвате съмнения, свързани с външния вид. Затова е важно през тези два дни да разгърнете духовното във връзката ви.

Лъв

Лъвовете са изправени пред напрегнат уикенд. Възможно е да има спор, породен от роднина или да е свързан с друга семейна ситуация. Внимавайте какво казвате, защото думите могат да ви се изплъзнат по-бързо, отколкото очаквате.

Дева

Предстоят дни на самоосъзнаване. Ще имате възможност да разберете от какво се нуждаете в любовта. Помислете дали нуждите ви срещат реалността.

Везни

Променете гледната си точка. На обвързаните това ще помогне да намерят път към примирие и постигане на топлина и близост за дълъг период от време.

Скорпион

Климатът в любовния ви живот през този уикенд ще бъде по-студен и от тези необичайни и дъждовни юнски сутрини. Най-добре се опитайте да се изолирате емоционално от партньора, за да не кажете неща, които не мислите.

Стрелец

Ако в любовния ви живот съществуват ситуации и грешки, за които съжалявате, сега е най-подходящият момент да ги поправите, да се извините и да поискате прошка. Може би няма да постигнете пълното щастие, но резултатът определено ще е положителен.

7 ИСТИНИ ЗА ТОВА КАК СЕ ОБИЧА СТРЕЛЕЦ

Козирог

Уикендът е подходящ за обсъждането на важни въпроси. Дори и най-неприятната тема на разговор ще бъде по-гладко обсъдена, защото няма да е необходимо да се опитвате да контролирате емоциите си.

Водолей

Не си заравяйте главата в пясъка за съществуващите проблеми във връзката. Благодарение на решаването им тя ще стане по-устойчива и хармонична.

Риби

Възможно е да възникнат неразбирателства, породени от финансови въпроси. Не влизайте в задълбочени разговори, още повече на дребнави теми, защото ще кажете неща, които не мислите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Когато паднеш, все още не си победен. Истински победен си тогава, когато откажеш да станеш и да пробваш отново.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама