Любовен уикенд хороскоп за 22-23 декември


Любовен уикенд хороскоп за 22-23 декември
Снимка: iStock/Guliver

Научете какво очаква всяка зодия в любовен план този уикенд.

Овен

За Овните почивните дни ще бъдат изпълнени с много любов и романтични фойерверки. Освен това, периодът е изключително благоприятен за пътувания и нови изживявания, така че му се насладете с пълна сила.

Телец

Възможни са малки конфликти от битов характер, но на фона на общото приповдигнато настроение те ще бъдат незначителни и лесно ще ги преодолеете.

Близнаци

Уикендът ще бъде точно по вкуса ви – наситен с хора, емоции, разговори и обменяне на идеи. Може би точно това е причината да обичате празничния сезон толкова много!

Рак

През последните дни вътрешно усещахте, че имате нужда от почивка, и ето тя идва. Дълга, споделена и уютна, това е точната рецепта за щастие.

Лъв

Бъдете искрени в чувствата си и се дръжте естествено, това ще ви придаде допълнителен чар. Сега не е моментът за капризи, така че овладейте емоциите си.

Дева

Надали ще ви зарадваме с новината, но се подгответе за тежък уикенд с любимия. Възможни са разочарования и конфликти, които може би няма да бъдат никак дребни.

конфликт

Везни

Ако успеете да балансирате между семейство и приятели, ще се справите бързо с всички непредвидени ситуации. Не е изключено да сте забравили за някоя среща и затова да имате чувство, че ви се струпват доста ангажименти.

Скорпион

Уикендът ще бъде спокоен за вас и вашия партньор. Дори нещо повече, ще имате възможност за усамотение и страстни моменти насред празничната глъчка.

Стрелец

Знаем, че празниците са моментите, когато се срещаме с нови хора и завързваме контакти. Внимавайте какво споделяте, защото не всички са добронамерени, както вие си мислите.

Козирог

Може би се чувствате малко уморени и демотивирани. Не сте сигурни дали сте готови за всички тези сбирки и емоции, които предстоят. Запретнете ръкави и се захващайте за работа!

Водолей

Имате сила и енергия за любовни подвизи. Свободното време ви кара да сте похотливи и това определено ще се хареса на половинката ви.

Риби

По традиция голяма част от Рибите се чувстват тъжни в този период от годината. Стиснете зъби и преминете през новите предизвикателства с високо вдигната глава.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

В крайна сметка, сезоните се менят. Също така и градовете. Хора идват и си тръгват от живота ти. Но е много приятно да знаеш, че тези, които обичаш, винаги са в сърцето ти.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама