Любовен уикенд хороскоп за 23-24 април


Любовен уикенд хороскоп за 23-24 април
Снимка: iStock

Овен

Звездите ще ви окажат подкрепа в романтична насока, така че за вас остава само да поемете инициатива. Ако се намирате в сериозна връзка, може да се почувствате натоварени от задълженията и да си мислите, че половинката изисква твърде много от вас.

Телец

През тези два дни Телците ще трябва да действат, ако искат да постигнат нещо в любовен план. По някаква причина половинката е загубила доверие във вас. Честността помежду ви ще е единственият начин, който ще ви отведе към бъдещето.

Близнаци

Ако скоро сте започнали нова връзка, имайте едно наум, защото има наистина огромен потенциал да се развие в нещо трайно и красиво. Дългогодишните отношения пък е време да прераснат в нещо повече.

Рак

Раците са изправени пред напрегнат уикенд. Възможно е да има спор, породен от роднина или да е свързан с друга семейна ситуация. Внимавайте какво казвате, защото думите могат да ви се изплъзнат по-бързо, отколкото очаквате.

Лъв

Романтиката ще бъде водеща сила през този уикенд. Възможно е вълненията ви и емоциите ви да бъдат много силни. Желанието за секс и интимност ще са причината зад всяко ваше решение.

Дева

В събота определено ще имате повече възможности в любовен план, стига да "имате очи" за тях. Не се дистанцирайте емоционално от половинката, защото може да ви помогне да вземете важно решение.

Везни

Хармонията е леко нарушена, но би могла бързо да се възвърне, ако преглътнете егоистичните си желания. „Желязната ръка“, с която се опитвате да се наложите, по-скоро ще ви навреди, особено ако не сте сигурни в чувствата си.

Скорпион

В любовен план ще усещате увереност и ще взимате решенията със замах, който по принцип ви липсва. Това определено ще направи почивните дни по-различни.

ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ТЯХ - ТОВА СА НАЙ-ЗЛИТЕ ЗОДИИ!

Стрелец

Знаете точно какво искате в любовен план и това е страхотно! Преди да си сте се разсеяли с други идеи, съсредоточете се добре и действайте.

Козирог

Това ще се окажат ползотворни и добри дни за вас и любимия човек, в които ще обсъдите важни финансови въпроси. Може да се наложи да вземете решение относно съвместна инвестиция.

Водолей

През тези два дни хармонията и домашният комфорт ще бъдат възстановени, което е изключително важно за вас. Не забравяйте да благодарите на партньора си, който ще бъде миротворецът във връзката ви.

Риби

Отдайте се на занимания или хобита, които ще ви мотивират и ще върнат вашата вътрешна сила, защото явно изпитвате съмнения, свързани с външния вид. Затова е важно през тези два дни да разгърнете духовното във връзката ви.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама