Любовен уикенд хороскоп за 23-24 септември 2023


Любовен уикенд хороскоп за 23-24 септември 2023
Снимка: iStock

Този уикенд ще бъде изпълнен с много романтика за представителите на някои зодиакални знаци. Научете какво очаква всички зодии в любовен план в периода 23-24 септември 2023.  

Овен

Уикендът ще бъде изпълнен със страст и романтика за вас. Изненадайте партньора си с нещо специално и прекарайте качествено време заедно. За необвързаните Овни уикендът може да донесе вълнуващи срещи и нови запознанства.

Телец

През следващите дни е добре да се посветите на комуникацията с партньора. Обсъждайте вашите чувства и стремежи открито. За необвързаните Телци - може да се появи нов човек, който ще ви впечатли.

Близнаци

Уикендът ще бъде подходящ за всякакви развлечения и събирания с приятели. Вие ще забавлявате всички около вас с вашата енергия и обаяние. За необвързаните Близнаци - уикендът може да донесе нови запознанства и романтични възможности.

Рак

През тези почивни дни във връзката ви определено ще има лайтмотив, който ще ви съпровожда - романтиката. Щедростта, която ще проявявате към любимите ви хора, ще се върне към вас под най-различни форми.

Вижте още: Зодиите, които ще ударят ДЖАКПОТ до края на септември 2023

Лъв

Уикендът ще ви насърчи да се отпуснете и да се насладите на живота. Заедно с партньора или със специален човек, направете нещо приятно и релаксиращо. 

Дева

Ако на моменти сте усещали връзката ви като попаднала в коловоз, то през почивните дни ви очакват положителни промени. Ще преследвате вашите романтични идеали и в това няма нищо лошо.

Везни

Везните ще разберат, че настоящата им половинка е "точният човек". Прозрението ще ви даде спокойствие и ясен поглед над връзката ви.

Скорпион

Следващите дни ще бъдат подходящи за поддържане на хармония в отношенията ви. Обсъждайте проблемите си открито и правете компромиси. Уикендът може да донесе ново романтично запознанство на Скорпионите, които нямат половинка.

Вижте още: Най-силните зодии: Те доминират във всички сфери на живота

Стрелец

Стрелците ще изпитват непреодолима нужда да говорят открито и честно, особено по отношение на секса. Добрата новина е, че половинката ви ще отвърне на вашия ентусиазъм.

Козирог

Вие, Козирози, ще се наслаждавате на уикенда си в уюта на дома. Пригответе вкусна вечеря и се насладете на спокойни моменти с партньора или семейството ви.

Водолей

Уикендът ще ви донесе приключения и нови възможности за развитие на отношенията ви. Пътуванията ще укрепят връзката ви с партньора. 

Риби

Уикендът ще ви даде възможности за обмен на идеи и мисли с партньора. Обсъждайте бъдещи планове и цели. За необвързаните Риби - през следващите дни могат да се запознаят с хора, споделящи техните интереси.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Казват, че душите живеят в очите на хората. Дори животните го усещали и гледали човека в очите.  

Людмила Филипова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама