Любовен уикенд хороскоп за 24-25 ноември


Любовен уикенд хороскоп за 24-25 ноември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Ако се намирате във връзка, през този уикенд има възможност да възникнат конфликти с половинката заради професионални цели. Може би той има проблем с амбициите и това нарушава хармонията помежду ви. Важно е да изгладите недоразуменията, да помислите за компромисни решения.

Телец

Разногласия няма да липсват и за обвързаните представители на зодия Телец. Вие или вашата половинка ще се опитате да наложите свои убеждения или мнение по някакъв въпрос. Ако вие сте притиснатата страна, може би трябва да се замислите за много неща, свързани с взаимоотношенията ви.

Близнаци

Хубави дни се очертават за Близнаците. Някаква инвестиция ще ви донесе печалби. Друга възможност е да закупите нов дом, да планирате пътуване или да си осигурите друга придобивка, за която сте мечтали отдавна.

Рак

За обвързаните представители на зодията ще настъпи момент, в който ще искат да добавят повече разнообразие във връзката си. Имате нужда от повече дълбочина в отношенията си, към осъществяване на дълбока духовна връзка.

Лъв

Ще се чувствате вдъхновени, но и подкрепяни да споделите с любимия човек творческите си идеи. Възползвайте се от положителните вибрации, дори и ако нямате половинка до себе си, а търсите.

Дева

Девите имат шанс да подобрят своя любовен живот. Ако се намирате в неангажираща сексуална връзка, това може да се промени и да решите че с него може да се получи нещо повече. За тези от вас, които имат сериозна връзка, ще надделее привличането помежду ви.

Везни

Любовта ще бъде преобразяваща за вас. Или ще се получи нещо голямо между вас и половинката, или ще осъзнаете, че си губите времето. Отделяйте внимание на всеки детайл в любовта, уикендът наистина се очертава интересен.

Скорпион

Важен разговор с половинката може да има съдбоносно решение. Възможно е да решите да емигрирате, някой от вас да смени работата си. Друга възможност е да задълбочите взаимоотношенията си, ангажиментите един към друг и да започнете да живеете заедно.

Стрелец

Вие и половинката ви имате планове, които ще успеете да осъществите. Бавно, но сигурно и с помощта на приятели ще успеете да постигнете много от целите си. Това ще се отрази положително на взаимоотношенията ви. Не забравяйте и за романтиката.

Козирог

Някои от вас може би са били привлечени от специален човек. Не забравяйте, че отсрещната страна може да се намира във връзка и да не отговори на чувствата ви. За наранената ви душа ще бъде трудно да преодолее тази болка. Помислете добре и бъдете предпазливи.

Водолей

Необвързаните Водолеи ги очаква бурни любовни дни. Намирате се във връзка, за която не сте сигурни дали има шанс да прерасне в красива любов. През уикенда много неа ще ви се изяснят.

Риби

Вашето неоспоримо очарование ще ви донесе неочакван обрат в любовта. Ще се появят и чувства на притежание, ревност. Отнасяйте се с внимание към това, което ви се случва.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

По-скоро бих се доверил на женския инстинкт, отколкото на мъжкия разум.

Станли Болдуин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама