Любовен уикенд хороскоп за 3-4 октомври


Любовен уикенд хороскоп за 3-4 октомври
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Не губете излишно време през уикенда, защото през тези два дни ще имате възможността да постигнете това, което желаете в отношенията със срещуположния пол.

Телец

Каквото и да сте решили, че искате да постигнете в любовта, ще го преследвате с невероятна смелост. Няма да приемате "не" за отговор и това ще даде своя желан резултат.

Близнаци

В любовен план почивните дни обещават да ви припомнят емоциите от началото на връзката. Опитайте се да потърсите някое тихо и спокойно местенце за кратко бягство от реалността, а пък и какво по-хубаво от есенно уикенд приключение в някоя живописна хижа в планината. 

7 ПРИЧИНИ ЗАЩО ТРЯБВА ДА ИМАТЕ БЛИЗНАЦИ В ЖИВОТА СИ

Рак

Готови сте да направите положителни промени в комуникацията, а от това по-важно няма. Може би е крайно време да започнете да слушате повече, отколкото да чувствате.

Лъв

Ако на моменти сте усещали връзката ви като попаднала в коловоз, то през почивните дни ви очакват положителни промени. Ще преследвате вашите романтични идеали и в това няма нищо лошо.

Дева

Наближава моментът, в който може да блеснете. Не го пропилявайте, особено ако сте решили да доказвате нещо на половинката.

Везни

Отделете повече време на любимия човек и се радвайте на хармонията. Излезте на разходка, гледайте филм. Ако имате притеснения, споделете ги, защото ще бъдете наистина чути.

Скорпион

Доста пълноценен разговор с голяма тежест предстои за обвързаните Скорпиони. Духовната ви връзка се задълбочава и благодарение на това ще започнете да правите планове за по-далечното бъдеще.

10 ПРИЧИНИ ДА СЕ ВЛЮБИТЕ В СКОРПИОН

Стрелец

Не е изключено да има конфликти във финансовата сфера. Може би ще искате да осъществите някаква ваша мечта, но радостта ви бързо ще бъде помрачена от финансовата реалност.

Козирог

Чувствате се изтощени за романтични преживявания, но нищо не може да ви спре от това да направите няколко списъка – за пазаруване или пък за новите цели, които ще си поставите съвсем скоро. 

Водолей

Възможно е да се разочаровате от човека, когото обичате. За щастие, ще бъдете над нещата и бързо ще ви мине, така че не се очакват сериозни любовни трусове.

Риби

Иска ви се да отделите повече време на себе си за чисто женски глезотии – маникюр, маски за лице и т.н. Направете всичко възможно, за да си подарите това удоволствие.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Иска се много доверие, за да споделиш недостатъците си с приятел. Иска се обаче много повече, за да споделиш неговите.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама