Любовен уикенд хороскоп за 4-5 юли


Любовен уикенд хороскоп за 4-5 юли
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Определено ще има огън от емоции около вас. Отделете си достатъчно време, което да прекарате в леглото с любимия човек и се отдайте на страстта.

Телец

Уикендът ще бъдете много натоварени със семейни задължения, но ще успеете и да се зарадвате на еротична изненада от партньора ви.

Близнаци

Почивните дни ще прекарате на усамотено място с новия ви обожател, който наистина ще се постарае да се представи във възможно най-добрата светлина. Дайте му шанс. 

Рак

Ще се влюбите отново. Пеперуди ще пърхат в корема ви и ще изпитвате силни емоции, които отдавна не сте изпитвали.

Лъв

Ще си спомните с носталгия за бившата любов и старите ви отношения. Има и такива дни, в които трябва да си дадем време и да помислим за миналото и какво ни очаква напред.

Дева

Партньорът ви ще иска да от вас да проведете някои по-сериозни разговори и да вземете важни решения, но вие няма да сте в настроение за това.

Везни

За обвързаните Везни взаимоотношенията с любимия човек ще приличат по-скоро на боксов ринг. Ще има борба за власт помежду ви, но нито един от двама ви няма да се откаже от надпреварата.

Скорпион

Има нещо в отношенията със срещуположния пол, което не ви дава мира. Изяснете ситуацията първо в главата си и не предприемайте прибързани действия.

Стрелец

Ако сте обвързани, ще имате усещането, че половинката ви се опитва да използва секса и парите като някакъв вид разменна монета. Ако вие сте тези, които се опитвате да купите нечия любов, помислете отново дали сте прави.

Козирог

Възможно е да имате и страхове относно вашето общо бъдеще и чувствата на половинката към вас. Отложете важните разговори през този уикенд, отдайте се на релакс, но не нарушавайте комуникацията помежду ви.

Водолей

Някои Водолеи навлизат във фаза от живота си, в която искат сериозна връзка. Ако се намирате в неангажираща сексуална връзка, може би ще обсъдите варианта за нещо по-сериозно, като съвместно съжителство.

Риби

Спрете с мечтите и погледнете реално всички проблеми. Ако продължавате да ги неглижирате, връзката ви може да се разпадне. За щастие, ще бъдете в състояние да се справите със ситуацията.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама