Любовен уикенд хороскоп за 6-7 април 2024


Любовен уикенд хороскоп за 6-7 април 2024
Снимка: iStock

Научете какво очаква различните зодии през уикенда 6-7 април 2024. 

Овен

Ще се чувствате изключително заредени този уикенд. Звездите са на ваша страна, така че се отдайте на любовните емоции, които кипят у вас.

Телец

Независимо дали става дума за отношенията ви с близък, които циклят в критична фаза цяла вечност, или за връзката ви, сега е моментът да вдъхнете "нов живот" и да оправите нещата.

Близнаци

За обвързаните Близнаци взаимоотношенията с любимия човек ще приличат по-скоро на боксов ринг. Ще има борба за власт помежду ви, но нито един от двама ви няма да се откаже от надпреварата.

Вижте още: Месечен любовен хороскоп за април 2024

Рак

Любовни чудеса очакват представителите на зодия Рак. Обвързаните ще се чувстват като в приказка, докато необвързаните имат шанс да срещнат някой интересен човек, който да предизвика "пеперуди в стомаха".

Лъв

Не вкарвайте напрежението от работната седмица и в личните си отношения, това ще бъде грешка и ще стигнете до конфликти.

Дева

През почивните дни ще ви бъде много по-лесно да разговаряте с половинката и да споделяте мислите, чувствата и желанията си. Започнете да говорите, но не забравяйте и да слушате.

Везни

Не така гладко ще върви любовният живот за Везните. Събития могат да предизвикат проблеми между вас и половинката и да направят някои от двама ви по-уязвим или с други думи да отключат ревността.

Вижте още: Големият финансов хороскоп за април 2024

Скорпион

Спокойствието във връзката е "на кантар", но би могло бързо да се възвърне, ако оставите злопаметността си настрана. Правилата, които се опитвате да наложите във връзката, ще ви изиграят лоша шега.

Стрелец

За Стрелците небето над любовния им живот започва да се изчиства и скоро няма да има нито едно облаче. Взаимни компромиси, много спокойствие и повече чувство за хумор са печеливша рецепта.

Козирог

В любовен план почивните дни обещават да ви припомнят емоциите от началото на връзката. Сещате се, онези гъделичкащи трепети, в които не можехте да се наситите на половинката.

Водолей

Ако все още не сте намерили подходящ партньор, предстоят дни, които могат да ви донесат промяна в тази посока. В неделя има шанс да се запознаете с човек, с който се познавате "задочно" от много време, а може срещата с вашата нова половинка да се случи на парти с приятели.

Вижте още: 14 неща, които всеки трябва да знае за Козирога в живота си

Риби

Ако сте се чувствали сякаш връзката ви е попаднала в коловоз, то през почивните дни ви очакват положителни промени. Ще преследвате вашите романтични идеали и в това няма нищо лошо.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

По-скоро бих се доверил на женския инстинкт, отколкото на мъжкия разум.

Станли Болдуин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама