Любовен уикенд хороскоп за 8-9 септември


Любовен уикенд хороскоп за 8-9 септември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Възможно е между вас и ваш приятел да се появи любовна химия. Въпреки привличането, никой от двама ви няма да се престраши да направи първата крачка, но това е само временно. Парирайте трепетите, ако не искате да разрушите досегашната си връзка.

Телец

Ако сте необвързани, в събота има добри перспективи да срещнете някоя интересна личност. Възможно е любовта да е в друга точка на света и пътуване да ви отведе до нея. Но дори и да не сте на път, имате шанс за нови и интересни запознанства.

Близнаци

През тези дни Близнаците и техните половинки ще ги вълнуват финансовите въпроси. Някои от вас могат да предприемат и по-сериозна стъпка, като например общо съжителство.

Рак

Уикендът може да не започне с хармония в любовта за вас и половинката, но неделята ще ви донесе повече хармония в комуникацията. Възможно е да се появи някакво финансово препятствие, но заедно ще успеете да го преодолеете. Тези от вас, които са в неангажираща сексуална връзка, може да очакват взаимоотношенията им да се развият в по-сериозен ангажимент.

Лъв

За много обвързани Лъвове връзката с половинката е в процес на изграждане. Възможно е конфликтите помежду ви да зачестят. Опитайте се да преодолеете разногласията по мирен начин. Сексът може много да помогне за това.

Дева

Ако сте необвързани, след петък ви очакват романтични перспективи. Ето защо се възползвайте от поканите за срещи и партита. Останете отворени за нови предложения. Има шанс да срещнете нова любов.

Везни

Ако някои от вас напоследък не са се радвали на романтика, това ще се промени този уикенд. Ще бъдете и ще се чувствате по-привлекателни. Положителната вибрация около вас ще се задържи до средата на следващата седмица.

Скорпион

Комуникацията между вас и половинката ще върви хармонично. В резултат разговорите между вас и любимия човек ще бъдат по-спокойни и приятни. Ако има някакво решение, свързано с вас, което трябва да направите, перфектно ще съчетаете логика и емоция.

Стрелец

Бъдете смели и споделете това, което ви вълнува. Може да не сте на едно мнение, но бъдете упорити. Любимият човек ще оцени положително желанието ви да споделяте. Въпреки това, не забравяйте, че разговорите се водят от двама души.

Козирог

Вашият любовен живот е на път да стане по-приятен. Ще имате повече желание да се грижите за външния си вид и вашата привлекателност няма да остане незабелязана. Ако сте необвързани, със сигурност ще привлечете повече обожатели. Тези от вас, които се намират във връзка, ще се чувстват по-обичани.

Водолей

Ще почувствате прилив на енергия през почивните дни и ще знаете, че можете да постигнете всичко, което вълнува съзнанието ви. Всичко това ще повиши либидото ви. В резултат половинката ви ще се радва на повече интимни моменти с вас.

Риби

Любовният ви живот ще бъде пряко свързан със социалния. Може би е време да сложите край на колебанията и да разкриете картите. Това може да е началото на една красива романтика.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не можеш да промениш това, срещу което отказваш да се изправиш.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама