Любовен уикенд хороскоп за 9-10 ноември


Любовен уикенд хороскоп за 9-10 ноември
Снимка: istock/ Guliver

Овен

Не е изключено с половинката да обсъдите възможността за промени относно връзката ви и сексуалния живот. Колкото и да говорите, не забравяйте, че действията са по-силни. Нагласата ви един към друг е положителна.

Телец

Настроени сте на домашна вълна, но това сякаш ви притеснява. Не забравяйте, че няма нищо лошо, ако понякога искате да прекарате уикенда вкъщи, мързелувайки или гледайки филм, а в края на деня се гушнете в любимия.

Близнаци

Винаги сте били харизматични и никога не ви липсвало дар слово, но този уикенд сте в стихията си. Както се казва – бихте могли да продадете лед на ескимоси. Сега е моментът да направите своите искания към половинката.

Рак

Уикендът ще е натоварен с извънредни офис задачи или семейни ангажименти, които не търпят отлагане, но пък няма да ви скучно. Дори напротив – колкото повече ангажименти имате, толкова по-мобилизирани и подредени сте.

Лъв

Ще усещате много негативна енергия и завист около себе си. Може би заради връзката ви, може би заради работата или външния ви вид. Сбогувайте се с "празните" контакти в социалната мрежа, изтрийте стари контакти от указателя и ще ви олекне.

Дева

Чувствате се напрегнати, защото с половинката сякаш постоянно се чудите за какво да се скарате. Отдава ви се възможност да възвърнете позициите си и мирът да възтържествува, стига да сте достатъчно дипломатични.

Везни

Уикендът за вас ще бъде спокоен и лежерен. Ще се чувствате самодостатъчни, което със сигурност няма да се хареса на партньора ви, но до конфликти няма да се стигне и слава богу, защото определено не сте в настроение за кавги.

Скорпион

Не е изключено ретроградният Меркурий, който е във вашия знак, да окаже влияние на настроението, а дори и на либидото ви. Не ви се прави нищо, нямате желание за излизане с приятели. Погледнете го от добрата страна – отдавна не сте прекарвали време насаме със себе си.

Стрелец

Обичайният ви позитивизъм е на изчерпване, защото вече усещане как „ви се качват на главата“. Борихте се дълго да не показвате слабост, но вече сякаш сте изчерпали и търпението, и емоционалния си лимит.

Козирог

Чувствате се заседнали в сивото ежедневие и бленувате за разнообразие. Поемете инициативата и организирайте разходка в планината или кратка екскурзия до близка дестинация.

Водолей

Имате семейни грижи, които не ви дават мира. Отпуснете се, защото под напрежение не сте толкова ефективни, колкото ви се иска и е възможно да допуснете грешки.

Риби

Рибите ще се радват на спокойствие и позитивна енергия. Ще се чувствате на крилете на любовта, без да изпадате в излишния драматизъм, характерен за чувствителната ви особа.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Лошата новина е, че времето лети. А добрата новина е, че ти си пилотът.

Майкъл Алтшулер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама