Любовна драма в дневния хороскоп за 31 март


Любовна драма в дневния хороскоп за 31 март
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този петък се замислете дали не пропускате нещо важно. Така ще ви стане ясно защо се чувствате некомфортно през последните дни. Залисани в работа забравяйте за някои важни моменти от връзката ви. Забавете темпото, особено ако сте рожденици. Имате нужда от уикенд за двама с вашата половинка. Да си върнете страстта и да се насладите на времето, прекарано един с друг. Вие трябва да сте инициаторът.

Телец

Мнението ви не винаги може да е вездесъщо, но в някои конкретни моменти и при всеки отделен човек нещата не са толкова прости. Помислете дали не е по-добре да не сте прави за известно време, но щастливи с любимия ви човек. Ако не помислите адекватно, ви очакват сериозни любовни драми, които няма да приключат и с края на другата седмица. Бъдете спокойни и внимателни в отношението си към любимия човек.

Близнаци

Този петък може да ви изненада с интензивността на събитията. Изобщо не се отпускайте, защото е последният работен ден. Възможно е дори да останете след работно време, така че имайте вариант за реагиране, ако сте се уговорили за излизане. В любовта ви очакват бури, с които трябва да се справите. Вие сте тези, които имате проблем с човека до вас и трябва да го решите, преди това да се превърне в повод за раздяла.

За всички ЗОДИИ - ТУК :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Разбрах, че когато имаш истински интерес към живота и любопитен живот, сънят не е най-важното нещо.

Марта Стюарт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама