Любовна изненада за 2 зодии в хороскопа за 17-ти март


Любовна изненада за 2 зодии в хороскопа за 17-ти март
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Днес не се опитвайте да надхитрите половинката си. Мотивите и намеренията ви ще бъдат разкрити доста бързо и после самите вие ще трябва да давате обяснения. Кажете истината още от самото начало. В любовта ще проведете много сериозен разговор с вашата половинка. Не се тревожете, ще е за добро. Решението, което ще вземете заедно може да промени живота ви и да ви направи по-щастливи.

Телец

През този ден любимият ви човек може да ви даде повод за ревност. Не бързайте да му се сърдите, а помислете защо е решил да постъпи така. Един сърдечен разговор ще изчисти недоразуменията между вас. В крайна сметка сте заедно не за да се лъжете, а за да се обичате и да се опитате да изградите общо бъдеще заедно. Не забравяйте това.

Близнаци

Това е ден, в който смело може да говорите за чувствата си. Прекалено дълго сте държали в себе си, това което мислите и усещате. Време е да споделите всичко с любимия ви човек. Истината е, че той ще приеме нещата спокойно и заедно може да измислите адекватно и добро решение, което да ви направи щастливи. Постарайте се да запазите добрия тон.

За всички ЗОДИИ - ТУК :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб.

Дийпак Чопра

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама