Любовна изненада за 2 зодии в хороскопа за 8-ми март


Любовна изненада за 2 зодии в хороскопа за 8-ми март
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази сряда ще бъдете изкушени да разпространите информация, която ви вълнува изключително много. Изберете добре доверените си лица, за да не се налага да обяснявате постъпките си по-късно. В любовта ще бъдете много изненадани с постъпка или голяма покупка, за която отдавна мечтаете. Бъдете щастливи, че до себе си имате толкова ценен и внимателен човек.

Телец

Това е ден, в който всяка грижа за външния ви вид ще ви се отрази изключително благотворно. Ако за първи път ви се налага да ползвате някой продукт бъдете сигурни, че не сте алергични към него, преди да го приложите. Внимавайте на работното място, защото ви плетат интриги. Покажете, че сте над тези неща и с усмивка отминете безсмислените клюки.

Близнаци

Днес не тъгувайте за миналото. Нито може да го върнете, нито да промените последиците. Погледнете на всичко, като на един добър опит, благодарение на който сте станали по-мъдри. В любовта ще ви озари нова надежда, която ще откриете в лицето на нов човек. Имайте вяра в него. Той няма да е като всички други, които са ви наранявали досега...

За всички ЗОДИИ - ТУК :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Животът не се мери с броя вдишвания,а с моментите които спират дъха ни!

Джордж Карлин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама