Любовни дразги в дневния хороскоп за 21 март


Любовни дразги в дневния хороскоп за 21 март
Снимка: iStock/Guliver

Какво ни чака днес в хороскопа за вторник. Виж зодията си и разбери...

Овен

Първият ден на пролетта ще ви донесе изненада. Ситуацията у дома ще се промени. Повечко време ще ви трябва, за да видите ползата от цялата промяна. В един момент ще е добре да си го признаете. В любовта ще бъде трудно, защото няма да успеете да намерите общ език със своята половинка. Решението на проблема е, ако седнете спокойно и поговорите, без да се обвинявате и нападате. Вярвайте, че вашата половинка ви обича и не прави нищо, за да ви нарани умишлено.

Телец

През този ден може да си спомните за ваша стара любов. Не си мислете, че сте загубили кой знае какво, само защото онзи ден сте се скарали с половинката ви. Денят е подходящ за подреждане на гардероба и изхвърлянето на стари дрехи. И стари спомени. Не таете надежди, миналото няма да се върне и това е за ваше добро. Сега сте с човек, който съдбата ви е отредила и това е най-важното от всичко.

Близнаци

През този ден е много важно да си спомните какви сте били и от къде сте тръгнали. Някой ще има нужда от вашата помощ и подкрепа, а не от надменност. Ще спечелите ценен приятел. В любовта...

... за всички ЗОДИИ - тук :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама