Любовно пожелание за 1 април 2023 според зодията


Любовно пожелание за 1 април 2023 според зодията
Снимка: iStock

Овен

"Една неистова любов, обсебване, зараза на душата, от която никъде не можеш да се скриеш, от която никога не можеш да избягаш. Любов по-страшна от страха, по-жива от живота. Няма думи, свещи, комплименти. Няма тела. Нито цветя и усмивки. Няма аз и ти, ние двамата. Любов, в която аз съм ти."

"Брулени хълмове", Емили Бронте

Телец

"Направете това, което сте направили в началото на връзката и няма да има край."

Антъни Робинс

Близнаци

"Любовта е сила, по-страховита от която и да е друга. Тя е невидима - не може да бъде видяна или измерена, но все пак е достатъчно мощна, за да ви преобрази за миг и да ви предложи повече радост, отколкото всяко материално притежание би могло."

Барбара де Анджелис

Рак

"Мъжът винаги иска да бъде първата любов на жената, а жената иска да бъде последният роман на мъжа."

Оскар Уайлд

Вижте още: Зодиите, чийто характер става още по-труден, когато остареят

Лъв

"Когато се спънеш в любовта, не е трудно да се изправиш. Но когато се влюбиш истински, падаш в плен, от който няма спасение."

Алберт Айнщайн

Дева

"Любовта сваля маски, без които се страхуваме, че не можем да живеем, но в същото време знаем, че с които не можем да живеем."

Джеймс Болдуин

Везни

"В живота трябва да поемеш темпото, в което върви любовта. Не го насилвайте. Просто не насилвате любовта, не насилвате да се влюбвате, не насилвате да бъдете влюбени - просто ставате. Не знам как да кажа това на английски, но просто го усещаш."

Хуан Пабло Галавис

Скорпион

"Мъжете разказват с охота за жените, преминали през живота им, но за онази, единствената и незаменимата мълчат. Жените, от своя страна, разказват с гордост за мъжа, спечелил сърцето им, но за онези временните, краткотрайните и отминалите, не искат дори да си спомнят."

"Поривите на плътта", Силвия Кристъл

Стрелец

"Можете да давате без да обичате, но не можете да обичате без да давате."

Ейми Кармайкъл

Козирог

"Най-съкровените желания за мъжете и жените са едни и същи - всеки иска да е обичан, да бъде оценен. Но начините, по които ги проявяваме, са различни. Изкуството на тези отношения се състои в това да намерите уникалния за всяка двойка път, да чуете зова на другия за любов и да се изпълните и двамата взаимно с любов."

Лариса Ренар

Водолей

"Няма смешна обич на тоя свят, има грешна обич, има нещастна обич, има истинска или въображаема и всяка от тях е едно от малките чудеса на живота."

"Нощем с белите коне", Павел Вежинов

Риби

"Аз не обичам нищо в света толкова добре, колкото и ти, не е ли странно?"

"Много шум за нищо", Уилям Шекспир

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

По-скоро бих се доверил на женския инстинкт, отколкото на мъжкия разум.

Станли Болдуин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама