Любовно пожелание за 1 август според зодията


Любовно пожелание за 1 август според зодията
Снимка: iStock

Овен

"Навлизаме в любовта не като откриваме перфектния човек, а като се учим да виждаме несъвършения човек перфектно."

Анджелина Джоли

Телец

"Всеки, който обича, търси липсваща частичка от себе си. За това всеки влюбен се натъжава при мисълта за своя любим. То е като да влезеш в стая пълна със спомени. Такива, за които не си се сещал от дълго време."

Харуки Мураками

Близнаци

"За да кажеш "обичам те", изобщо не е необходимо да казваш "обичам те", въпреки че понякога е необходимо. Понякога е достатъчно да кажеш "Много ми е добре с теб", или "благодаря", или "ти си най-добрият". Ако си спомняте, думите могат да се използват като нож или можете да ги превърнете в цветя."

Елиа Барсело

Рак

"Единственото, по-велико от могъществото на ума, е смелостта на сърцето."

"Красив ум"

Лъв

"Любовта е като гъбите, човек разбира дали е добра или лоша, когато е вече късно."

Тристан Бернар

Дева

"Нито висока интелигентност, нито въображение, дори и двете заедно не правят гения. Любов, любов и любов - това е душата на гения." 

Волфганг Амадеус Моцарт

Везни

"Да целунеш някого в нещо лично, всъщност много лично, а сърцето ти винаги прескача за малко, преди да го направиш."

Киану Рийвс

Скорпион

"Обичам те: Тези любовни фрази, които се повтарят толкова често, никога не са еднакви. Всички те звучат еднакво, но всеки има девствен и самотен живот, ако можеш да го схванеш. И никога не се уморявайте да повтаряте едни и същи думи: вие ще изпита емоцията, която душата изпитва, когато види първата звезда да се появи и след това, с напредването на нощта, тя я вижда да се повтаря в други звезди, с различни отражения и една душа."

Педро Салинас

Стрелец

"Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов."

Хайнрих Хайне

Козирог

"Колкото до любовниците, те ще идват и ще си отиват. И, скъпа, мразя да го казвам, но повечето от тях (даже по-скоро всеки един от тях) ще разбиват сърцето ти. Но ти не можеш да се предаваш, защото ако се предадеш, никога няма да намериш своята сродна душа. Никога няма да намериш тази половинка, която те прави цяла, и това се отнася за всичко".

Мерилин Монро

Водолей

"Да се ​​страхуваш от любовта означава да се страхуваш от живота, а онези, които се страхуват от живота, са вече три четвърти мъртви"

Бертран Ръсел

Риби

"Любовта е емблемата на вечността; обърква всяка представа за времето: заличава всички спомени за началото, всички страх от край."

Мадам дьо Стаел

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Никога не преставай да се усмихваш, дори когато ти е тъжно, някой може да се влюби в усмивката ти.

Маркес

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама