Любовно пожелание за 1 февруари според зодията


Любовно пожелание за 1 февруари според зодията
Снимка: iStock

Овен

"Първо и най-важно е любовта към себе си, а след това и отдаването на любов."

Ръсел Бранд

Телец

"Не я бе виждал отдавна, а не можеше да я забрави. Имаше едно кътче в неговото сърце, заето от нея и той не можеше да я прогони от там… Едно кътче, но то владееше цялото му същество."

Димитър Талев

Близнаци

"Напразно съм се мъчил. Няма да се справя. Чувствата ми няма да бъдат потиснати. Трябва да ми позволите да ви кажа колко горещо ви се възхищавам и обичам."

"Гордост и предразсъдъци", Джейн Остин

Рак

"Любовта е пречка пред смъртта. Любовта е живот. Всичко, всичко, което проумявам, проумявам го, защото обичам. Всичко е, всичко съществува, само защото обичам. Всичко се слива само чрез любовта. Любовта е Бог и да умра означава просто моето аз, бидейки частица от любовта, да се върне обратно към единствения си и вечен извор."

Лев Толстой

Лъв

"Красивите цветя се обират веднага и малцина обръщат внимание на бодливите растения. А истината е, че от тях се правят най-добрите лекове. Мигар не е същото и с градината на любовта? Как любовта може да бъде достойна за името си, ако избираме само красивото и загърбваме трудностите? Лесно е да се радваш на хубавото и да не харесваш лошото. Това го може всеки. Истинското предизвикателство е да обичаш едновременно и хубавото, и лошото, не защото без нощ няма ден, а защото трябва да надскочиш такива описания и да приемеш любовта в нейната цялост."

Елиф Шафак

Дева

"Любовта представлява една великолепна катастрофа: знаеш, че пред теб има стена, и въпреки всичко даваш газ. Тичаш право към своята гибел с усмивка на уста. С любопитство очакваш кога точно ще гръмне всичко. Любовта е единственото предварително програмирано разочарование, единственото нещастие, което всеки може да предвиди и всеки път желае отново."

"Любовта трае три години", Фредерик Бегбеде

Везни

"Основната идея на любовта не е дори ангажимент към връзката. На първо място това е личен ангажимент да бъдем най-добрата версия на себе си независимо дали сме с или без човека, с когото сме. Всеки ден трябва да се събуждате с нагласата в ума, тялото и духа да бъдете по-добър."

Уил Смит

Скорпион

"Когато някой ви липсва, времето изглежда се движи по-бавно, а когато си влюбен времето изглежда се движи по-бързо."

Тейлър Суифт

Стрелец

"Мисля, че имате повече от една душевна половинка през живота си. Това зависи от какво се нуждае душата ви в конкретния момент. Аз вярвам в любовта. Винаги ще вярвам в любовта, но моята представа за любовта се е променила спрямо това, което винаги съм си мислила."

Ким Кардашиян

Козирог

"Някои жени избират да следват мъже, а някои жени избират да следват мечтите си. Ако се чудите накъде да тръгнете, не забравяйте, че кариерата ви никога няма да се събуди и да ви каже, че вече не ви обича."

Лейди Гага

Водолей

"Любовта се състои в това, че две уединения се защитават и докосват и поздравяват."

Рейнер Мария Рилке

Риби

"Любовта няма нищо общо с това, което очаквате да получите, само с това, което очаквате да дадете – което е всичко."

Катрин Хепбърн

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Разбери какво обичаш и го следвай, без значение какво ще ти струва.

Анджелина Джоли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама