Любовно пожелание за 1 януари 2023 според зодията


Любовно пожелание за 1 януари 2023 според зодията
Снимка: iStock

Овен

"Знаеш ли как казваш истинска любов? Това е, когато интересът на някой друг надхвърля вашия собствен. Обичам да се изразявам така: кози си. Любовта към някой друг - към семейството, към децата ви - се превръща в най-важното, най-полезното нещо в живота ви. Това е, което насърчавате и защитавате."

Брад Пит

Телец

"Най-смелото нещо, което мъжете правят, е да обичат жените."

Морт Зал

Близнаци

"Раждаме се сами, живеем сами, умираме сами. Само чрез нашата любов и приятелство можем да създадем илюзията за момента, че не сме сами."

Орсън Уелс

Рак

"Любовта е емблемата на вечността; обърква всяка представа за времето: заличава всички спомени за началото, всички страх от край."

Мадам дьо Стаел

Лъв

"Напразно съм се мъчил. Няма да се справя. Чувствата ми няма да бъдат потиснати. Трябва да ми позволите да ви кажа колко горещо ви се възхищавам и обичам."

"Гордост и предразсъдъци", Джейн Остин

Дева

"Любовта си е любов – можеш да я намериш във всекиго, можеш да я намериш навсякъде. Въпросът е, че никога не можеш да я задържиш. Не и докато не си готов да загинеш за нея."

Норман Мейлър

Везни

"Когато не откриваш ясна причина за любовта си към някого, означава, че наистина го обичаш... Често пъти обичаш хора, които изпълняват капризите ти, които са като теб. Чувстваш се сигурен с тях. Да обичаш хората, които са като теб, всъщност е лесно.Трудното е да обичаш хора, които не приличат на теб, които не изпълняват всяко твое желание. Трудното е да обичаш някого, не защото те прави щастлив, а просто защото съществува, защото не прилича на никого другиго, защото си е такъв, какъвто е..."

"Музика край леглото ми", Кюршат Башар

Скорпион

"Любовта включва особена неразбираема комбинация от разбиране и неразбиране."

Даян Арбус

Стрелец

"Любовта е пречка пред смъртта. Любовта е живот. Всичко, всичко, което проумявам, проумявам го, защото обичам. Всичко е, всичко съществува, само защото обичам. Всичко се слива само чрез любовта. Любовта е Бог и да умра означава просто моето аз, бидейки частица от любовта, да се върне обратно към единствения си и вечен извор."

Лев Толстой

Козирог

"Това, от което светът наистина се нуждае, е повече любов и по-малко работа."

Пърл Бейли

Водолей

"Истинската любов обикновено е тази, която притеснява най-много."

Киера Кас

Риби

"Намерете някой, когото да обичате като луд, който се освобождава и който ще ви обича също толкова безумно. Просто трябва да опитате. Ако не опитате, тогава ще изживеете живота си напразно."

"Запознайте се с Джо Блек"

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

"Не мога" не е решение.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама