Любовно пожелание за 10 март 2024 според зодията


Любовно пожелание за 10 март 2024 според зодията
Снимка: iStock

Вижте какво е любовното ви пожелание според зодията за 10 март 2024. 

Овен

"Ако трябваше да сънувам идеалната жена, тя дори нямаше да се доближи до теб."

"Момчето среща света"

Телец

"Като го намериш твоя човек, дръж го здраво и не го пускай. И да сбърка, и да се оплете нещо, ако е твоят, дръж го! Че в сърдене може да изгубите толкоз време... А времето в обич е най-скъпият дар, чу ли? В очите му да се видиш, в ръцете му да потънеш, на рамото му да се събудиш..."

"Стопанката на Господ", Розмари Де Мео

Вижте още: Най-късметлийските зодии през март 2024

Близнаци

"Всеки, който обича, търси липсваща частичка от себе си. За това всеки влюбен се натъжава при мисълта за своя любим. То е като да влезеш в стая пълна със спомени. Такива, за които не си се сещал от дълго време."

Харуки Мураками

Рак

"Как те обичам? Нека изброя начините: Обичам те до най-дълбокото кътче на душата си и до най-високата точка, до която тя може да достигне!"

Елизабет Браунинг

Лъв

"В човешкото сърце винаги остава поне още една капка сила – докато е живо, докато се надява, докато вярва."

"Самуил", Димитър Талев

Дева

"Когато се спънеш в любовта, не е трудно да се изправиш. Но когато се влюбиш истински, падаш в плен, от който няма спасение."

Алберт Айнщайн

Везни

"Любовта – това е, наркотик. Отначало започва е еуфория, лекота и чувство за пълно удовлетворение. На следващият ден ти се иска още и още. Ти все още не си сигурен но, това чувство ти харесва, уверен си и мислиш, че можеш без всички останали. На всеки две минути мислиш за любимото същество, но постепенно привикваш с него и ставаш напълно зависим от него. Ако това чувство се постоянно, ти започваш да се чувстваш, като наркоман, лишен от поредната доза“

"На брега на Рио-Педро седнах и плаках", Паулу Коельо

Скорпион

"Любовта е да раздаваш душата си без жал и мигом да забравяш кому какво си дал."

Надежда Захариева

Вижте още: Таро хороскоп за всяка зодия за март 2024

Стрелец

"Намерете някой, когото да обичате като луд, който се освобождава и който ще ви обича също толкова безумно. Просто трябва да опитате. Ако не опитате, тогава ще изживеете живота си напразно."

"Запознайте се с Джо Блек"

Козирог

"Това, от което светът наистина се нуждае, е повече любов и по-малко работа."

Пърл Бейли

Водолей

"Любовта е толкова дълго занимание, за което един живот е крайно недостатъчен. Любовта – това е готовност да прекарате заедно вечността."

Михаил Епщейн

Риби

"Обичам те: Тези любовни фрази, които се повтарят толкова често, никога не са еднакви. Всички те звучат еднакво, но всеки има девствен и самотен живот, ако можеш да го схванеш. И никога не се уморявайте да повтаряте едни и същи думи: вие ще изпита емоцията, която душата изпитва, когато види първата звезда да се появи и след това, с напредването на нощта, тя я вижда да се повтаря в други звезди, с различни отражения и една душа."

Педро Салинас

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Tайната на успеха - не бързайте.

Мария Кюри

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама