Любовно пожелание за 12 януари 2023 според зодията


Любовно пожелание за 12 януари 2023 според зодията
Снимка: iStock

Овен

"Как те обичам? Нека изброя начините: Обичам те до най-дълбокото кътче на душата си и до най-високата точка, до която тя може да достигне!"

Елизабет Браунинг

Телец

"Голямата тактика на жените се състои в това да те накарат да повярваш, че си обичан, когато не те обичат, и да скрият любовта си, когато обичат."

Жан Кокто

Близнаци

"В живота трябва да поемеш темпото, в което върви любовта. Не го насилвайте. Просто не насилвате любовта, не насилвате да се влюбвате, не насилвате да бъдете влюбени - просто ставате."

Хуан Пабло Галавис

Рак

"… Някои твърдят, че Любовта е само химически процеси. Разбира се, че е химически процеси – къде бихме били всички ние без химия? Но науката е само един от начините да се опише света. Другият начин да бъде описан той е да се каже: къде бихме били всички ние без Любов?"

"Годината на потопа", Маргарет Атууд

Лъв

"Да целунеш някого в нещо лично, всъщност много лично, а сърцето ти винаги прескача замалко, преди да го направиш."

Киану Рийвс

Дева

"Някой винаги чака някого, а другият никога не се завръща у дома. Винаги някой обича някого малко повече, отколкото е обичан и след време този някой изпитва желание да унищожи другия, за да не му причинява болка."

Рей Бредбъри

Везни

"Любовта е като запалено приятелство. В началото пламък, много хубав, често горещ и ожесточен, но все пак само лек и трептящ. С възрастта на любовта сърцата ни узряват и любовта ни става като въглени, дълбоки и неугасими."

Брус Лий

Скорпион

"Губим време в търсене на перфектния партньор, вместо да се съсредоточим да създадем перфектната любов." 

Том Робинс

Стрелец

"Искам мъж, който да е галантен и да ме разбира. Толкова ли много искам от един милионер?"

За За Габор

Козирог

"Най-добрата миризма на света е на онзи мъж, когото обичаш."

Дженифър Анистън

Водолей

"Няма по-голямо щастие за мъжа от това да се приближиш до врата в края на деня, знаейки, че някой от другата страна на тази врата чака звука на стъпките му."

Роналд Рейгън

Риби

"Ако има някакъв вид магия на този свят, това трябва да е опит за разбиране на някого, споделяне на нещо. Знам, че е почти невъзможно да успеем, но... на кого му пука, наистина? Отговорът трябва да е в опита."

"Преди изгрев слънце"

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Това, за което човек постоянно мисли, ще дойде. И това, което постоянно отрича, и то ще дойде!  

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама