Любовно пожелание за 13 август според зодията


Любовно пожелание за 13 август според зодията
Снимка: iStock

Овен

"Ако вярваш в любовта от пръв поглед, никога не спираш да се оглеждаш."

"Отблизо"

Телец

"С една жена можеш да имаш хиляди преживявания. Със сто - само сто."

Ерих Мария Ремарк

Близнаци

"И все пак, от време на време ще се сещаш за нея. Вечер, когато нещо ти тежи и искаш да ѝ го разкажеш или сутрин - посягайки към телефона, но знаейки, че вече нямаш дори моралното право да ѝ се обадиш. И все пак от време на време ще се нуждаеш от нея - ей така… Просто, за да помълчите…" 

Чарлс Буковски

Рак

"Няма смешна обич на тоя свят, има грешна обич, има нещастна обич, има истинска или въображаема и всяка от тях е едно от малките чудеса на живота."

"Нощем с белите коне", Павел Вежинов

Лъв

"Любовта не е повод и не е причина. Любовта не може да бъде цел на удоволствието, както наградата не може да бъде цел на вярата."

Алексей Иванов

Дева

"Децата измерват любовта по време. Трябва да прекарваме време в детството им, да не бързаме никъде, да бъдем с тях тук и сега. Ако не сте били там, когато са се нуждали от тях, е трудно да си простите."

Робин Берман

Везни

"Жената е покана за щастие."

Шарл Бодлер

Скорпион

"Не, това не е любовна история, но е история за любов и силата която тя има над живота, сила да лекува или разрушава... Не. Това не е любовна история, но е история за любовта, за тези, които се предават и цената, която плащат и за тези, които бягат от нея, защото се страхуват или защото вярват, че са недостойни за нея. Тя избяга. Той се предаде."

"Първороден грях"

Стрелец

"И когато един от тях се среща с другата си половина, истинската половина от себе си, независимо дали е млад любовник или любовник от друг вид, двойката се губи в изумление на любов, приятелство и интимност."

"Симпозиумът", Платон

Козирог

"Казаха ми, че за да я накарам да се влюби в мен, трябва да я разсмея. Но всеки път, когато тя се смее, аз съм този, който се влюбва."

Томасо Фарасис

Водолей

"В любовта не може да има спокойствие, защото придобитото предимство е само нова отправна точка за нови желания."

Марсел Пруст

Риби

"Бяха милион дребни неща и когато ги добавиш заедно, означаваха, че трябва да бъдем заедно… просто го знаех. Разбрах го още първия път, когато я докоснах. Сякаш се прибирах у дома. Само че в дом, в който никога не съм влизал, а познавах така добре. Беше като магия."

"Безсъници в Сиатъл"

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Жените са най-големият неизползван източник на таланти в света.

Хилари Клинтън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама