Любовно пожелание за 13 декември 2023 според зодията


Любовно пожелание за 13 декември 2023 според зодията
Снимка: iStock

Научете какво е вашето любовно пожелание за тази сряда, 13 декември 2023, според зодията ви.

Овен

"С удоволствие бих и звъннал, но се насилвах да не го правя. Не исках и да мисля толкова много за нея. Исках да я приема като неочакван, носещ щастие дар, който се бе появил и пак щеше да изчезне- нищо друго... Съзнавах, че във всяка любов има желание за вечност и че в това се крие вечната любовна мъка."

"Трима другари", Ерих Мария Ремарк

Телец

"Казаха ми, че за да я накарам да се влюби в мен, трябва да я разсмея. Но всеки път, когато тя се смее, аз съм този, който се влюбва."

Томасо Фарасис

Близнаци

"Предпочитам да имам очи, които не виждат; уши, които не чуват; устни, които не могат да говорят, отколкото сърце, което не може да обича."

Робърт Тизон

Вижте още: Годишен хороскоп за 2024 за зодия ТЕЛЕЦ

Рак

"Ако докоснеш горещ тиган,една секунда ще ти се стори колкото един час. Ако докоснеш гореща жена ,един час ще ти се стори като една секунда.Всичко е относително."

"Синя бездна"

Лъв

"Не, това не е любовна история, но е история за любов и силата която тя има над живота, сила да лекува или разрушава... Не. Това не е любовна история, но е история за любовта, за тези, които се предават и цената, която плащат и за тези, които бягат от нея, защото се страхуват или защото вярват, че са недостойни за нея. Тя избяга. Той се предаде."

"Първороден грях"

Дева

"Любовта е като запалено приятелство. В началото пламък, много хубав, често горещ и ожесточен, но все пак само лек и трептящ. С възрастта на любовта сърцата ни узряват и любовта ни става като въглени, дълбоки и неугасими."

Брус Лий

Везни

"Трябва да си търпелив. Любовта не винаги е идеална. Тя е просто любов."

"Сватбеният агент"

Скорпион

"Губим време в търсене на перфектния партньор, вместо да се съсредоточим да създадем перфектната любов." 

Том Робинс

Вижте още: Ето какво трябва да си припомните точно сега според зодията ви

Стрелец

"Няма смешна обич на тоя свят, има грешна обич, има нещастна обич, има истинска или въображаема и всяка от тях е едно от малките чудеса на живота."

"Нощем с белите коне", Павел Вежинов

Козирог

"Имам любов и това е всичко, което имам. Правилно или грешно, какво мога да направя? Обичам го, аз съм негов и всичко, което е, също съм. Обичам го, ние сме едно. Няма какво да се направи. Не мога да направя нещо, освен да го държа, да го държа завинаги. Бъдете с него сега, утре и през целия си живот."

"Уестсайдска история"

Водолей

"В живота трябва да поемеш темпото, в което върви любовта. Не го насилвайте. Просто не насилвате любовта, не насилвате да се влюбвате, не насилвате да бъдете влюбени - просто ставате. Не знам как да кажа това на английски, но просто го усещаш."

Хуан Пабло Галавис

Риби

"Винаги следвайте сърцето си. Понякога ще боли - но ще се оправите."

Дженифър Лопес

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Лошата новина е, че времето лети. А добрата новина е, че ти си пилотът.

Майкъл Алтшулер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама