Любовно пожелание за 13 март 2024 според зодията


Любовно пожелание за 13 март 2024 според зодията
Снимка: iStock

Вижте какво е любовното ви пожелание според зодията за 13 март 2024. 

Овен

"Жената трябва да бъде жена с всяко вдишване и издишване. Когато се храни, когато спи, когато се движи. Атмосферата на жената е навсякъде. Не е в демонстративното разголване, то е за мъжете без въображение."

Джоко Росич

Телец

"С цялата си несигурност, в едно съм сигурен: под горния пласт на своята слабохарактерност хората искат да бъдат добри и да ги обичат. Повечето пороци практически са опит да стигнат по най-късия път до обичта. Стигне ли човек до смъртта, нищо, че е бил може би способен, с влияние, гениален, умира ли необичан, животът му положително изглежда провал, а самата смърт – смразяващ ужас. И ми се струва, че ако вие или аз трябва да избираме между два пътя на мисълта и действието, длъжни сме да помним, че ще умрем, следователно нека се опитаме да живеем така, че нашата смърт да не носи облекчение на света."

"На изток от Рая", Джон Стайнбек

Вижте още: Тези зодии ги чака невиждано щастие през март 2024

Близнаци

"Да пишеш за истинската любов, значи да изпиташ най-прекрасното творческо разочарование: невъзможността нито да я опишеш, нито да я изразиш."

Чарли Чаплин

Рак

"Ревността е изкуството да причиняваш на себе си по-голямо зло, отколкото на другите."

Франсоа Волтер

Лъв

"Най-голямото нещо, което някога ще научите, е просто да обичате и да бъдете обичани в замяна."

"Мулен Руж"

Дева

"Как те обичам? Нека изброя начините: Обичам те до най-дълбокото кътче на душата си и до най-високата точка, до която тя може да достигне!"

Елизабет Браунинг

Везни

"Ако имах цвете за всеки път, когато си мислех за теб, бих могъл да ходя в градината си завинаги."

Алфред Тенисън

Скорпион

"Може да изкупите аптеката, но няма да разрушите паяжината на самотата, депресията и отчаянието. Помага съвсем друго любовта. Повече хора загиват от липсата на любов, отколкото от глад."

Майка Тереза

Вижте още: Тези зодии винаги се връщат при бившия

Стрелец

"Любовта е за показване, момиче, не тъгата. За какво са ти тези сълзи, ако нищо не си научила от тях?! За какво са ти спомените, ако се страхуваш от тях? И кой те е излъгал, че на всяка цена трябва да продължиш напред, ако не си се помирила с миналото? Или да го забравиш, без да си си простила? Или без да си поискала прошка? Или без да си я дала?! Не мога да те науча как да се усмихваш на проблемите си. Но мога да те убедя, че нито един от тях не е по-голям от теб.

– Какво щях да правя без теб, Михаиле?!

– Знаеш ли... Приятелят понякога може да ти направи голяма беля със съветите си. Затова ме слушай, но чувай само себе си. На света няма две еднакви чинии, камо ли човеци. И което е добро за водата, не е непременно добро за брега."

"Живот в скалите", Мария Лалева

Козирог

"Мина време, бях с много жени и когато ставах прекалено близък с тях, те все ме питаха дали ще ги помня. И аз отговарях - да, ще те помня! Но тази, която никога няма да забравя е тази, която никога не попита."

"Малена"

Водолей

"Хората наистина се влюбват. Те си принадлежат. Това е единственият шанс човек да изпита истинско щастие."

"Закуска в Тифани"

Риби

"Ако живееш до сто години, искам да живея един ден по-малко от теб, така че никога да не трябва да живея без теб."

"Мечо Пух", А. Милн

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Никога не прави една и съща грешка два пъти, освен ако не ти се плаща за това.

Мей Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама